Večera za 5: Deveta sezona u novom terminu

Najdugovječnija kulinarska emisija na svim nacionalnim televizijama ulazi u svoju devetu sezonu. Pravila natjecanja su svima već dobro poznata – petero kandidata, tri jela, a samo jedan pobjednik.

Večera za 5
Večera za 5 - deveta sezona, od 5. rujna u 17:10 sati na RTL TV

180 novih epizoda, 4 grada – Zagreb, Rijeka, Split, Šibenik – 5 dana u tjednu i mnoštvo novih zanimljivih kandidata koji su odlučno uzeli kuhače u svoje ruke te ušli u koštac sa namirnicama kako bi osvojili titulu najboljeg kuhara dobar su početak večeri na RTL Televiziji. Nova sezona spaja karakterno različite ljude koji nikada ne bi zajedno sjeli za stol i objedovali. Ivan Šarić će i ovaj put imati šaljive komentare koji će pratiti natjecatelje u ponekad neugodnim situacijama. RTL Televizija je odlučila promijeniti termin prikazivanja, tako će vjerni pratitelji ‘Večere za 5’ svoju najdražu kulinarsku emisiju moći pratiti od ponedjeljka do petka u 17:05 sati.

Zanimljivi kandidati, novi recepti, borba kuhačama do samog kraja i Ivan Šarić sa svojim komentarima pronašli su se na meniju nove sezone ‘Večere za 5’. Već od 5. rujna uživajte u prvoj epizodi devete sezone Večere za 5 koja će se emitirati od ponedjeljka do petka u 17:05 na RTL Televiziji.

Jedna misao o “Večera za 5: Deveta sezona u novom terminu”

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.