Nives Odak RV

Nives Ivanković i njenih 15 tisuća fanova

Nives Odak iz „Ruže vjetrova“, koju utjelovljuje Nives Ivanković, najpopularniji je lik poznate serije RTL Televizije! To dokazuje njezinih 15.000 fanova na virtualnoj stranici jedne društvene mreže.

Nives Odak RV
Nives Ivanković igra popularnu Seke iz RTL-ove sapunice Ruža vjetrova

„Ajde Milojko ćer ti leži nafiksirana u bolnici, napumpa si nevistu, onaj sin ti čeka sina, a dobiće brata, još ćeš saznat da ti je Suzana pokojna ujna…“ – tek je jedna od izjava Nives Odak, koja je sakupila preko 300 komentara na Facebook stranici „Ajde seke boga ti draga“. Stranica koja broji više od 15.000 fanova svakodnevno prati korake popularne negativke Nives Odak.

I dok se Nives može slobodno hvaliti svojim obožavateljima, „Ruža vjetrova“ pokorila je Dalmaciju. Prema rezultatima gledanosti, posljednja tri tjedna najgledanija je upravo tamo, a prati je 37% gledatelja u ciljnoj skupini (18-49). Serija je posebno omiljena u mlađoj populaciji od 18 do 34, gdje je u prosjeku prati 27,5% gledatelja.

Novi tjedan donosi nove doživljaje i peripetije omiljenih junaka RTL Televizije. Milivoj tone sve dublje u depresiju koju misli izliječiti alkoholom, Suzana se bori s osjećajima koje gaji prema Ivanu, novom liku, Srđan konačno priznaje da voli Milu, a Ana izmisli bolove u trbuhu za koje okrivi upravo Srđana.

Dogodovštine omiljenih likova popularne serije RTL Televizije pratite od ponedjeljka do četvrtka od 20:00 sati.

Jedna misao o “Nives Ivanković i njenih 15 tisuća fanova”

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.