Benjamin Bratt

Benjamin Bratt, bivši suprug Sofije Vergare u Modernoj obitelji

Bio je narednik u „Razbijaču“, zaljubio se u Sandru Bullock u „Curi na zadatku“ i u Halle Berry u „Ženi mački“… Po mnogima najzgodniji glumac današnjice ovog će puta odigrati ulogu koja se ne odbija!

Benjamin Bratt
Benjamin Bratt u 11. epizodi Moderne obitelji - 05.04. u 22:05 na RTL2

Hit serija „Moderna obitelj“, koju gledatelju mogu pratiti od ponedjeljka do četvrtka u 22:00 sata na RTL2, ‘upecala’ je još jednog ljepotana. Poznati američki glumac Benjamin Bratt u svojoj 25 godina dugoj karijeri odigrao je preko 47 uloga, ali mu se niti jedna nije svidjela kao ova, dosad tajanstvenog Javiera Delgada, Glorijinog bivšeg supruga i Mannyjevog biološkog oca. Javier je profesionalni igrač bejzbola, bogataš i vrlo utjecajna osoba u zajednici, ali je zato najneodgovorniji suprug i otac na svijetu, zbog čega se i rastao. Jedina osoba koja ne vidi ništa loše u takvom ponašanju je njegov desetogodišnji sin Manny, koji svog oca neprestano diže na pijedestal iako ga on, zapravo, redovito ostavlja na cjedilu…

No stvari će se promijeniti kada, tijekom posjeta sinu u jedanaestoj epizodi prve sezone, Javier ostane prespavati kod bivše supruge i njezinog novog supruga Jaya. Naime, nakon što mu Jay otvoreno prigovori zbog ignoriranja i zanemarivanja očinskih dužnosti, Javier će otkriti razloge zbog čega sve rjeđe, ili bolje rečeno nikako, ne dolazi u posjet sinu.

Nakon što je pokupio izuzetno pozitivne kritike i gledatelja i kritičara za ulogu latino-zavodnika Javiera, Benjamin Bratt je s veseljem pristao još jednom zaigrati i u trećoj sezoni „Moderne obitelji“. „Kada sam prihvatio glumiti Javiera u prvoj sezoni, pomislio sam da će to biti prvi i zadnji put da se publici neću dopasti jer se radi o liku kojeg nikada dosad nisam interpretirao. Ali kad su me krajem ove godine pozvali da ga ‘odigram’ još jednom i da opet stanem uz bok Edu O’Neillu i odličnom Ricu Rodriguezu, bio sam jako sretan. Ne znam znate li, ali snimanja „Moderne obitelji“ su kao najbolji tulumi u gradu – cijela ekipa, od glumaca, režisera do snimatelja i asistenata, se jaaaaako dobro zabavlja!“, rekao je Bratt tijekom intervjua s jednog crvenog tepiha.

Hoće li Bratt ispuniti i naša očekivanja, te što će se dogoditi s Javierom i Jayem moći ćemo doznati u novoj epizodi serije „Moderna obitelj“ koja će se emitirati u srijedu 4. travnja u 22:05 sati na RTL2.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.