[FOTO] Party povodom završetka snimanja prve sezone Ruže vjetrova

18.04.2012

TV novosti


Nakon 190 snimljenih epizoda i cjelodnevnog rada na setu, ekipa „Ruže vjetrova“ odlazi na zasluženi odmor! Uz tortu, šampanjac, pjesmu i ples glumačka postava tulumarila je sve do jutarnjih sati.

U manje od godine dana, gotovo 4300 sati snimanja na setu i raznim lokacijama u Splitu, 50 litara dnevno ispijenih kava i 190 snimljenih epizoda, završetak snimanja prve sezone „Ruže vjetrova“ obilježen je zabavom na setu. Nives Ivanković, Anja Alač, Robert Kurbaša, Marija Omaljev Grbić i mnogi drugi glumci koji su svojim ulogama ostavili svoj trag u seriji zabavljali su se do ranih jutarnjih sati. Velika torta koja je bila iznenađenje za glumačku ekipu najviše je oduševila najmlađeg glumca na setu, Roka Glavinu, koji je svojom dječjom iskrenošću i simpatijama pridobio cijelu ekipu, kao i publiku.

Iako se naknadno pridružio ekipi „Ruže vjetrova“, Stjepanova uloga karizmatičnog Nikole ostavila je utisak na obožavateljice serije. “Oduševljen sam entuzijazmom Splitske ekipe ‘Ruže vjetrova’. Jako sam uživao boraviti predsezonu u Splitu, a rad na projektu ‘Ruža vjetrova’ je iskustvo koje će mi ostati u srcu” – rekao je Stjepan Perić. Na partyju se odlično proveo, jer se nakon tri mjeseca rada, konačno opustio i proslavio dobro obavljen posao sa ekipom.

Nives Ivanković nam priznaje kako je na zabavi bila party-breakerica: “Obuzeo me dvojaki osjećaj radosti i tuge koji se stvorio u meni” – rekla je Nives. “Sve napore koje nosi jedan takav proces rada bilo je lakše podnijeti uz prekrasne ljude koje sam susrela na snimanju ‘Ruže vjetrova’, nastavila je i dodala: “Nadam se da ćemo se još susretati na nekim drugim projektima u budućnosti”.

Snimanje prve sezone „Ruže vjetrova“ 14. travnja je završilo sretno, a kako će završiti prva sezona popularne sage o sukobljenim obiteljima, saznajte u narednim mjesecima od ponedjeljka do petka u 20:00 sati na RTL Televiziji!

Fotografije u većoj rezoluciji potražite na našem Facebook profilu. | Pridružite se 12.000 fanova na službenom FB fanpageu!

Oglasi
,

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s