Dino Rogić i Jagoda Kumrić

Glumci Larinog izbora u petak, 13. srpnja u osječkom Cineplexxu!

Dok kino-hit “Larin izbor: Izgubljeni princ” ruši rekorde gledanosti u hrvatskim kinima, glumci Jagoda Kumrić i Dino Rogić dolaze u Cineplexx Osijek na druženje s obožavateljima!

Dino Rogić i Jagoda Kumrić
Dino Rogić i Jagoda Kumrić u petak, 13.7. gostuju u Cineplexxu (Avenue Mall) Osijek!

U nepunih 12 dana film “Larin izbor: Izgubljeni princ” pogledalo je 28.302 gledatelja što predstavlja uvjerljivo najbolji kino rezultat nekog domaćeg filma ovoga stoljeća! Samo u posljednja četiri dana film je pogledalo 9.382 ljudi.

Nakon što su posjetili Cineplexx kina u Zagrebu i Splitu, glumci nastavljaju svoje putovanje po ostalim kinima u Hrvatskoj kako bi se družili i fotografirali s brojnim obožavateljima ove najpopularnije domaće televizijske serije u posljednjih 10 godina. Tako je na red došao i Osijek!

Ekskluzivno u kinu Cineplexx Osijek Avenue Mall u petak, 13. srpnja s početkom u 19 sati glumci Jagoda Kumrić i Dino Rogić družit će se s okupljenim obožavateljima i fotografirati se s njima. Na ovaj uistinu svečani događaj pozvani su svi Osječani! Uveličajte i Vi ovaj nesvakidašnji događaj svojim dolaskom i fotografirajte se s Vašim omiljenim glumačkim zvijezdama!

Cjelovečernji film “Larin izbor: Izgubljeni princ” izravno se nastavlja na događaje iz prve sezone serije čije je finale emitirano na Novoj TV 20. lipnja. Posljednja dva napeta nastavka ostavila su dosta toga otvorenim, a odgovore na dugoočekivana pitanja kao i nove, nikad prije viđene likove, donosi upravo film.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.