Pošteno i prema zakonu – druga sezona

U drugoj sezoni temperamentna i atraktivna posrednica Kate Reed suočava se s novim izazovom i potencijalnom burnom romancom utjelovljenom u liku oštrog, energičnog i ambicioznog parničara Bena Grogana.

Pošteno i prema zakonu

Bena Grogana, kojeg tumači novi član stalne glumačke postave Ryan Johson, angažirala je Kateina partnerica Lauren Reed (Virginia Williams) kako bi spasila njihov ured s ruba propasti. No Benova prisutnost samo je ulje na vatru Kateinom već poljuljanom odnosu s maćehom vršnjakinjom, a opterećuje i njezin odnos s Justinom Patrickom (Michael Trucco) od kojeg će se uskoro i sudski razvesti. I dok Benova agresivnost sažima sve zbog čega Kate mrzi odvjetnike, seksualna napetost i kemija između njih dvoje ne da se poreći.

Strastan borac za pravdu, Kate (Sarah Shahi) nastavlja križarski rat protiv beskonačne birokracije i svakodnevnih nepravdi u sistemu, a nekonvencionalnim metodama, beskompromisnim pristupom te pravnim znanjem rješava sukobe unatoč širokom dijapazonu protivnika. Kateina je specijalnost da ljudima pruži ono što trebaju i izbori “istinsku pobjedu”, pa tako jednako vješto balansira u korporativnim sporovima gdje su na kocki milijuni dolara, u intimnim obiteljskim zavadama kao i u svemu što se nađe između te dvije krajnosti. Takve situacije često na kušnju stavljaju Kateinog tajnika, Leonarda Princea (Baron Vaughn), utjelovljenje štreberskog šika.

Mjesec dana nakon što je dobila otkaz, Kate se trijumfalno vraća u “Reed & Reed” kao ravnopravna partnerica. Lauren nije presretna, ali ima i većih briga: kako spasiti ured od propasti. Stoga ni Kate ne smije izgubiti kontrolu u posredovanju između oboljelog od raka i kemijske tvrtke koja ga je možda namjerno izložila pogibli. Posao joj otežava agresivni i pohlepni odvjetnik Ben Grogan. No čak i ako slučaj uspješno privede kraju, Bena se neće riješiti zato što bi ambiciozni odvjetnik mogao “Reed & Reed” izvući iz financijskog škripca.

Ne propustite drugu, a ujedno i posljednju sezonu serije “Fairly Legal” nedjeljom od 9. veljače u 15:40 sati na Prvom programu HRT-a!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.