Hatice Sendil: “Odgajat ću svoju djecu drugačije nego što su moji roditelji mene!”

„Dijete mora imati pravo na vlastiti izbor. Mislim da drukčije nije dobro. Neke stvari moraju se doživjeti. Moramo učiti živeći“, izjavila je Hatice koju svakodnevno pratimo u ulozi prekrasne Dile na Novoj TV.

Hatice Sendil

Dok je glavna glumica serije “Dila” Hatice Sendil ustrajna u svom demokratskom stilu života koji je drži prizemnom i jakom, što se vidi iz njezine odluke da će roditeljski dom napustiti tek kad se uda za svog sadašnjeg dečka Buraka Sagyasarja, ipak u njenom životu postoje neka načela koja je odlučila promijeniti kada je u pitanju odgoj vlastite djece.

„Odgoj koji ću mu pružiti puno će mu značiti. Stvarat će svoje kontakte i pomagati drugima. Moći će podići dijete koje je palo. Možda bude radio nešto lijepo“, izjavila je Hatice.

Ono što joj je najviše smetalo jest, kako kaže, roditeljska potreba da je stalno drže pod staklenim zvonom i da stalno slijedi pravila. To je popularnu glumicu često dovodilo do suprotstavljanja s roditeljima te je stoga Hatice odlučila da će svoj strogi autoritativni odgoj jednog dana zamijeniti s odnosom punim razumijevanja. Glumica izjavljuje da jako želi jednog dana imati veliku obitelj.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.