Burna ljubavna priča sa sretnim završetkom

Nakon svih intriga, spletki i uzbudljivih zapleta, telenovela “Oluja u srcu” ipak završava sa sretnim krajem.

Oluja u srcu finale

Ljubav između kapetana i vlasnika ribarskog broda Damiána i prelijepe Marine nije podlegla svim kušnjama koje su ih pratile od samog početka. U posljednjoj epizodi Marinu će zadesiti još jedna nevolja, no hrabri kapetan i odabranik njezinog srca spasit će je iz ruku nasilnika što će ujedno biti i posljednji brodolom njihove ljubavi.

Osim dirljivog vjenčanja, gledatelje u završnici serije očekuju brojni raspleti kulminiranih situacija. Delfina priznaje Fulgenciju da je sama kriva za svoju sudbinu i da je počinila glupost udavši se za njega. Fulgencio je moli da vjeruje u njegovo iskreno kajanje, no ona to odbija. Fulgencio plače shvativši da je ostao sam.

Teških priznanja i nesretnih sudbina jednako tako neće nedostajati. Fulgencio konačno priznaje Mercedes da je ubio Michaela Fabréa. Lázaro se potuče s Hernánom, ali Fulgencio stiže kako bi ga obranio. Usred tučnjave Hernán ubije Fulgencija. Delfina oplakuje smrt svojega muža i svi ostanu u čudu kada čuju da se Hernán vratio i to to sa svojom posljednjom misijom koja mu neće poći za rukom.

Ne propustite posljednju epizodu telenovele “Oluja u srcu” i svjedočite završetku jedne strastvene ljubavne priče 17. travnja u 18:20 sati na Doma TV!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.