Preko tri tisuće Hrvata prijavilo se za X Factor

Više od tri tisuće kandidata, i to samo u Hrvatskoj, prijavilo se u najpopularniji glazbeni show na svijetu, “X FACTOR”, koji će se ovoga proljeća prikazivati na RTL Televiziji.

X Factor Adria

Najgledaniji show na svijetu prikazivat će se ovoga proljeća, u čak pet država iz regije: Hrvatskoj, Srbiji, Bosni, Makedoniji i Crnoj Gori, a sudeći po interesu, broju i kvaliteti pristiglih prijava, “X Factor Adria” bit će najuzbudljivija TV avantura te žiriju zasigurno neće biti lako odabrati najbolje.

No, prije nego kandidati stanu pred žiri, očekuju ih predaudicije koje će se u Splitu održati 5. veljače, a u Zagrebu 7. i 8. veljače, dok će se kandidati birati u još šest gradova: Beogradu, Podogorici, Skopju, Banja Luci, Sarajevu i Novom Sadu. Kandidati će stati pred stručnjake koji će donijeti odluku o tome tko od njih prolazi dalje te tako dobiva priliku pokazati svoje pjevačke sposobnosti i svoj ‘x faktor’ pred regionalnim članovima žirija na audicijama koje kreću u veljači.

Pravo sudjelovanja u showu imaju osobe starije od 14 godina. Produkcija showa dala je nekoliko korisnih savjeta: kandidati ne bi trebali imitirati poznate pjevače nego biti orginalni, trebaju odbarati pjesmu koja im je omiljena što nužno ne mora značiti da mora biti zahtjevna, trebaju pobijediti tremu i vjerovati u uspjeh. S obzirom da “X Factor” nije samo pjevačko natjecanje – ne traži se samo odličan pjevač nego osoba koja ima prepoznatljiv karakter, ono nešto posebno, tzv. faktor x.

Spremni ste za prvi, najvažniji korak do ostvarenja vaših snova? Iskoristite svoju šansu dok još nije kasno i prijavite se u najpopularniji glazbeni show na svijetu “X Factor”! Prijave traju do 27. siječnja, kad počinje uzbudljiva regionalna potraga za novim glazbenim idolom sadašnjice.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.