Detaljnije o oglasima

Najdramatičniji tjedan u prvoj sezoni – posljednje zbogom Ani iz Ruže vjetrova!

30.03.2012

Novosti


Ovog i sljedećeg tjedna pozdravit ćemo se s dvoje likova iz popularne RTL-ove sapunice.

Ana Ruža vjetrova

Večeras se pozdravljamo s negativkom iz popularne sapunice Ruža vjetrova

Tragična smrt Ane i Milivojevog nerođenog djeteta pokrenut će nezaustavljivu lavinu događaja u epizodama koje slijede. Neriješene situacije u obitelji Matošić dobivaju svoj završetak – hoće li Anina smrt baciti u zaborav njezinu tajnu?

Nakon što je saznala Aninu tajnu, Suzana smatra kako je pošteno da i Srđan sazna kako je Milivoj otac Aninog djeteta. Sve maske su pale, Anino pravo lice je razotkriveno. Nakon sukoba sa Suzanom Ana gine u strašnoj prometnoj nezgodi. Srđan je u potpunom šoku! Dok nitko od bližnjih ne može prodrijeti do njega, duboko pogođen negira činjenicu da Ane i djeteta više nema. Na sprovodu Milivoj svoju tugu za izgubljenim djetetom i Anom pokušava izliječiti kazavši Srđanu kako ga Ana nikada nije ni voljela! Srđan i Milivoj se fizički obračunaju nad Aninim lijesom. Nakon sprovoda Milivoj odluči zauvijek otići iz Splita. Suzana traži utjehu u misterioznom Ivanu koji je tješi i uvjerava kako je on nikada neće povrijediti i ostaviti. Nives Odak vidi shrvanu Suzanu u Ivanovu zagrljaju i napokon shvati kako ima konkurenciju – hoće li Seke Odak odustati od ljubavne afere s Ivanom ili će kao prava lavica krenuti u borbu za svog muškarca? Novi tjedan „Ruže vjetrova“ postavlja mnoga pitanja – hoće li Suzana prešutjeti istinu o Aninoj i Milivojevoj aferi zbog osjećaja krivnje ili će zauvijek okaljati Anino ime, hoće li Seke odustati od svoje ljubavne avanture ili će se boriti za muškarca svog života?

Nakon brojnih zahtjeva i upita građana RTL Televizija je odlučila ispuniti zahtjeve gledatelja popularne dramske serije „Ruža vjetrova“. Tako će vjerni štovatelji serije od večeras, 30. ožujka, ponovo moći uživati u zgodama i nezgodama svojih najdražih likova svaki radni dan, odnosno od ponedjeljka do petka u 20:00 sati!

,

About Moja TV

Moja TV je online od 2007. godine, a u protekle tri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve postove od Moja TV

Društvene mreže

Pratite nas putem društvenih mreža.

Nijedan komentar do sada.

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Log Out / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Log Out / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Log Out / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Log Out / Izmijeni )

Spajanje na %s

Prati

Get every new post delivered to your Inbox.

Pridruži se 472 drugih sljedbenika