Ana Ruža vjetrova

Najdramatičniji tjedan u prvoj sezoni – posljednje zbogom Ani iz Ruže vjetrova!

Ovog i sljedećeg tjedna pozdravit ćemo se s dvoje likova iz popularne RTL-ove sapunice.

Ana Ruža vjetrova
Večeras se pozdravljamo s negativkom iz popularne sapunice Ruža vjetrova

Tragična smrt Ane i Milivojevog nerođenog djeteta pokrenut će nezaustavljivu lavinu događaja u epizodama koje slijede. Neriješene situacije u obitelji Matošić dobivaju svoj završetak – hoće li Anina smrt baciti u zaborav njezinu tajnu?

Nakon što je saznala Aninu tajnu, Suzana smatra kako je pošteno da i Srđan sazna kako je Milivoj otac Aninog djeteta. Sve maske su pale, Anino pravo lice je razotkriveno. Nakon sukoba sa Suzanom Ana gine u strašnoj prometnoj nezgodi. Srđan je u potpunom šoku! Dok nitko od bližnjih ne može prodrijeti do njega, duboko pogođen negira činjenicu da Ane i djeteta više nema. Na sprovodu Milivoj svoju tugu za izgubljenim djetetom i Anom pokušava izliječiti kazavši Srđanu kako ga Ana nikada nije ni voljela! Srđan i Milivoj se fizički obračunaju nad Aninim lijesom. Nakon sprovoda Milivoj odluči zauvijek otići iz Splita. Suzana traži utjehu u misterioznom Ivanu koji je tješi i uvjerava kako je on nikada neće povrijediti i ostaviti. Nives Odak vidi shrvanu Suzanu u Ivanovu zagrljaju i napokon shvati kako ima konkurenciju – hoće li Seke Odak odustati od ljubavne afere s Ivanom ili će kao prava lavica krenuti u borbu za svog muškarca? Novi tjedan „Ruže vjetrova“ postavlja mnoga pitanja – hoće li Suzana prešutjeti istinu o Aninoj i Milivojevoj aferi zbog osjećaja krivnje ili će zauvijek okaljati Anino ime, hoće li Seke odustati od svoje ljubavne avanture ili će se boriti za muškarca svog života?

Nakon brojnih zahtjeva i upita građana RTL Televizija je odlučila ispuniti zahtjeve gledatelja popularne dramske serije „Ruža vjetrova“. Tako će vjerni štovatelji serije od večeras, 30. ožujka, ponovo moći uživati u zgodama i nezgodama svojih najdražih likova svaki radni dan, odnosno od ponedjeljka do petka u 20:00 sati!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.