Slavko Zlobin

Slavko Sobin pridružio se ekipi Ruže vjetrova – i skriva mračnu tajnu!

Na žalost, Petar krije mračnu tajnu i uopće nije onakav kakvim se prikazuje!

Slavko Sobin
Slavko Sobin kao Petar unosi nemir u obitelji Matišić, Odak i Jelavić!

Slavko je rođeni Splićanin, koji je stekao diplomu na American Academy of Dramatic Arts u Los Angelesu. Po povratku u Hrvatsku svoju karijeru započinje kao samostalni umjetnik u Zagrebu, a 2008. se vraća u rodni Split i postaje član ansambla Gradskog kazališta mladih. Osim na kazališnim daskama, Slavko je trag ostavio u mnogim TV serijama, poput „Loze“, „Doline sunca“, ali i „Ne daj se, Nina“, koja se emitira na RTL-u 2, gdje je glumio Ricarda Sierru. Osim glume, Slavko voli dobru glazbu, a pohvalio nam se kako svira violinu. Od filmova najdraži mu je njemački „The Lives of Others“, a od knjiga „Sto godina samoće“ nobelovca Gabriela Garcíe Márqueza. Slobodno vrijeme najčešće provodi na putovanjima u potrazi za odmorom od svakodnevice, a za dobro društvo se uvijek pobrine njegov pas Scampy.

Lik Petra je zanimljiv, muževan i privlačan. Svojim širokim znanjem i interesom privlači žensku pažnju i simpatije. Petar je Markov prijatelj iz školskih klupa, još kad je došao iz Bosne i Hercegovine kao dijete izbjeglica. Iako ga život nije mazio, njegov duh i životnost na prvi pogled prevladavaju sve poteškoće, a Marko nalazi uzor u njemu i njegovom stavu prema životu.

Na žalost, Petar krije tajnu. On istinski mrzi Odakove i Marka. Crv zavisti počeo ga je nagrizati još tijekom boravka u Splitu, od trenutka kad je ugledao Markovu “savršenu” kuću i obitelj, a ljubomora je sve više i više rasla. Još u školskim danima Petar je zavidio Marku na životu kakav ima i vezi s tadašnjom djevojkom Jelenom koja je prevarila Marka s njime. Postavlja se pitanje: Je li Ante zaista Markov sin?

Prije dolaska u Split Petar u naslijeđe od umiruće majke dobiva tajnu svoga porijekla – otkriva kako ga nisu odgojili biološki roditelji i saznaje ime prave majke. Razlog dolaska u Split je osveta prokletoj majci koja ga je iznevjerila. Mržnja koja je tinjala u njemu tijekom odrastanja razbuktava se i potpuno ga prožima. Sada jedino želi uništiti majku koja ga je izdala.

Novi lik, Petar, unosi nemir u obitelji Matišić, Odak i Jelavić. Je li Ante plod Jelenine i Petrove preljubničke izdaje i tko je Petrova biološka majka? Odgovore saznajte u novim epizodama „Ruže vjetrova“ – sapunice koja je stekla svoje vjerne gledatelje (njih oko 410.000, što je 9,8 posto u ukupnoj populaciji) od ponedjeljka do petka u 20:00 sati na RTL Televiziji.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.