Detaljnije o oglasima

Slavko Sobin pridružio se ekipi Ruže vjetrova – i skriva mračnu tajnu!

23.04.2012

Najave


Na žalost, Petar krije mračnu tajnu i uopće nije onakav kakvim se prikazuje!

Slavko Sobin

Slavko Sobin kao Petar unosi nemir u obitelji Matišić, Odak i Jelavić!

Slavko je rođeni Splićanin, koji je stekao diplomu na American Academy of Dramatic Arts u Los Angelesu. Po povratku u Hrvatsku svoju karijeru započinje kao samostalni umjetnik u Zagrebu, a 2008. se vraća u rodni Split i postaje član ansambla Gradskog kazališta mladih. Osim na kazališnim daskama, Slavko je trag ostavio u mnogim TV serijama, poput „Loze“, „Doline sunca“, ali i „Ne daj se, Nina“, koja se emitira na RTL-u 2, gdje je glumio Ricarda Sierru. Osim glume, Slavko voli dobru glazbu, a pohvalio nam se kako svira violinu. Od filmova najdraži mu je njemački „The Lives of Others“, a od knjiga „Sto godina samoće“ nobelovca Gabriela Garcíe Márqueza. Slobodno vrijeme najčešće provodi na putovanjima u potrazi za odmorom od svakodnevice, a za dobro društvo se uvijek pobrine njegov pas Scampy.

Lik Petra je zanimljiv, muževan i privlačan. Svojim širokim znanjem i interesom privlači žensku pažnju i simpatije. Petar je Markov prijatelj iz školskih klupa, još kad je došao iz Bosne i Hercegovine kao dijete izbjeglica. Iako ga život nije mazio, njegov duh i životnost na prvi pogled prevladavaju sve poteškoće, a Marko nalazi uzor u njemu i njegovom stavu prema životu.

Na žalost, Petar krije tajnu. On istinski mrzi Odakove i Marka. Crv zavisti počeo ga je nagrizati još tijekom boravka u Splitu, od trenutka kad je ugledao Markovu “savršenu” kuću i obitelj, a ljubomora je sve više i više rasla. Još u školskim danima Petar je zavidio Marku na životu kakav ima i vezi s tadašnjom djevojkom Jelenom koja je prevarila Marka s njime. Postavlja se pitanje: Je li Ante zaista Markov sin?

Prije dolaska u Split Petar u naslijeđe od umiruće majke dobiva tajnu svoga porijekla – otkriva kako ga nisu odgojili biološki roditelji i saznaje ime prave majke. Razlog dolaska u Split je osveta prokletoj majci koja ga je iznevjerila. Mržnja koja je tinjala u njemu tijekom odrastanja razbuktava se i potpuno ga prožima. Sada jedino želi uništiti majku koja ga je izdala.

Novi lik, Petar, unosi nemir u obitelji Matišić, Odak i Jelavić. Je li Ante plod Jelenine i Petrove preljubničke izdaje i tko je Petrova biološka majka? Odgovore saznajte u novim epizodama „Ruže vjetrova“ – sapunice koja je stekla svoje vjerne gledatelje (njih oko 410.000, što je 9,8 posto u ukupnoj populaciji) od ponedjeljka do petka u 20:00 sati na RTL Televiziji.

,

About Moja TV

Moja TV je online od 2007. godine, a u protekle tri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve postove od Moja TV

Društvene mreže

Pratite nas putem društvenih mreža.

Nijedan komentar do sada.

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Log Out / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Log Out / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Log Out / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Log Out / Izmijeni )

Spajanje na %s

Prati

Get every new post delivered to your Inbox.

Pridruži se 472 drugih sljedbenika