Smallville – sedma sezona

Nove pustolovine mladog Supermana, njegov konačni obračun s najvećim protivnikom ikada te vječita borba između dobra i zla…

Smallville - sedma sezona
Novim nastavci serije 'Smallville' - od 12. rujna na Novoj TV

Život Clarka Kenta, superjunaka malog gradića Smallvillea isprepliće se sve više s onim Lane Lang, a njegovu prijatelju Lexu Luthoru suđeno je da postane i ostane njegov najljući protivnik. Što će se konačno dogoditi kada Lex sazna Clarkovu veliku tajnu, saznat ćemo u novim uzbudljivim nastavcima, sedmoj sezoni serije o mladom Supermanu.

Clark (Tom Welling) se mora suočiti s velikim promjenama i šokantnim saznanjima. Vidjet ćemo kako se Clark nosi sa činjenicom da je izgleda zauvijek izgubio ljubav svog života. Naime, Lana (Kristin Kreuk) je stradala u strašnoj nesreći za koju je pak optužen njegov nekadašnji prijatelj, a sada najljući suparnik Lex Luthor (Michael Rosenbaum). Clarkova skrbnica koju naziva majkom odlazi živjeti u Washington. Clark je prepušten sam sebi, a između ostalog mora se suočiti i s Bizzarom, bićem koje ga namjerava uništiti. Također, mladi superjunak napokon će razotkriti veliku tajnu o svom rodnom planetu. Najveće iskušenje pak dolazi u liku 19-ogodišnje Clarkove rođakinje, Kriptonke Kare (Laura Vandervoort) koja je odlučila posjetiti Clarka na Zemlji. Kara također posjeduje veliku moć, a Clark se mora pobrinuti da ova djevojka izabere pravu stranu.

U nizu gostujućih uloga u novoj sezoni gledatelji će imati priliku vidjeti Deana Caina, Helen Slater, te Christinu Milian u ulozi Rachel Davenport.

U prethodnoj sezoni Jonathan, Clarkov zemaljski otac je umro uslijed infarkta nakon što je saznao da Lionel, Lexov otac zna za Clarkovu tajnu. Lana se osjećala izdanom od strane Clarka te je utjehu pronašla u društvu Lexa, a time je postao sve veći jaz između nje i Clarka. Iako Lex voli Lanu, nastavlja svoj put koji ga i dalje vodi u propast vođen silama zla. Činjenica da je Lex sada s Lanom, dodatan je motiv Clarku da spriječi Lexa u njegovim zlim namjerama, a time njihovo neprijateljstvo još više očvrsne.

U novim nastavcima Lanu počinje smetati Lexovo laganje te mu priznaje da još uvijek voli Clarka. Lionel, Lexov otac zatim prisiljava Lanu na brak s Lexom, a Lana u namjeri da napusti Lexa upali auto koji eksplodira. Lex će tada biti osumnjičen za ubojstvo Lane koja je poginula u čudnim okolnostima, a Clark shrvan strašnom nesrećom odluči napustiti Smallville. No ubrzo dolazi do neočekivanog obrata.

Mlada i lijepa Kriptonka Kara dolazi u Smallville te nakon prvotnog susreta s Lexom odluči posjetiti i svog rođaka Clarka. Svoje moći Kara teško može obuzdati stoga često dolazi u neprilike na Zemlji te tako Clarku zadaje dodatnu glavobolju. Lois i dalje želi Lexa izvesti pred lice pravde, dok u poslovnom smislu dobiva veću funkciju jer je svojim šarmom osvojila novog glavnog urednika Granta (Michael Cassidy). Upravo zbog pokušaja da spriječi Lexa, Lois upadne u mnoge nevolje iz kojih će ih spasiti njeni najbliži prijatelji, Chloe i Clark. Chloe se slučajno zarazi s meteorom te se to boji priznati Jimmyju (Aaron Ashmore), misleći kako će ga to izluditi. Preokreti i nepredvidivost te sve veći utjecaj moći počinje vladati Smallvillom. Clark počinje poprimati sve veće karakteristike superjunaka, a njegov nekadašnji prijatelj Lex otkrije njegovu tajnu. Uzbuđenja, akcije i obrata neće nedostajati u novoj sezoni priče o prvim podvizima mladog Supermana.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.