Prikraćeni – treća sezona

Komedija Prikraćeni, ovjenčana Emmyjem, doživjela je i treću sezonu.

Prikraćeni
Prikraćeni - treća sezona, od 2. rujna u 02:30 h na HTV2

Ova hvaljena serija pripovijeda o Michaelu Bluthu (Jason Bateman), dobrom sinu koji mora voditi obiteljski posao nakon što njegov otac, George Bluth Stariji (Jeffrey Tambor), pobjegne iz zatvora i počne se skrivati pred zakonom. Dok se George Stariji proteklu godinu skrivao na tavanu obiteljske kuće, Michael se i dalje morao snalaziti kako se njegova nekonvencionalna obitelj ne bi raspala. Ali Michael zapravo samo želi biti dobar otac svom četrnaestogodišnjem sinu George Michaelu (Michael Cera), savjesnom momku koji marljivo radi na obiteljskom štandu sa zamrznutim bananama. Bluthove predvodi manipulativni matrijarhat Lucille Bluth (Jessica Walter), pripadnica visokog društva, hladna poput svojih martinija, koja je tijekom prošle sezone izvanbračno ljubovala s muževim jednojajčanim bratom blizancem Oscarom (Tambor). Tu je zatim najstariji sin Gob (Will Arnett), magičar u usponu (pardon, iluzionist), čiji će najveći trik biti da niotkuda stvori poštovanje. Najmlađi brat je Buster (Tony Hale), nedodirljivi mamin sin (u maternici je proveo 11 mjeseci).

Braću Bluth dopunjava dobrotvorstvima opsjednuta sestra Lindsay (Portia de Rossi), kojoj se raspada brak s pehistom Tobiasom (David Cross), liječnikom koji je postao glumac, član Blue Mana i samoprozvani “antinudist”. Lindsay i Tobias su ultraliberalni roditelji Maeby (Alia Shawkat), četrnaestogodišnjakinje koja smišlja originalne načine da se pobuni protiv njih.

U ovoj kritičarski hvaljenoj seriji gostovale su mnogobrojne zvijezde, među ostalim Julia Louis-Dreyfus, Liza Minnelli, Martin Short, Heather Graham, Zack Braff i Ben Stiller.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.