Nathaniel Buzolić fanovi

Pogledajte kako je prošlo druženje zvijezde Vampirskih dnevnika s fanovima!

Grupa Blood Oath Convention, kojoj je glavni cilj organizirati The Vampire Diaries konvenciju u Hrvatskoj, i njihova suradnica organizirali su upoznavanje i druženje obožavatelja sa Nathanielom Buzolićem, jednim od glumaca popularne TV serije.

Nathaniel Buzolić fanovi

Nathaniel Buzolić, autralski glumac hrvatskih korijena, bio je oduševljen obožavateljima i našim ciljem te nam je pružio veliku potporu u ostvarivanju istog. Ovom prilikom želimo pozvati sve obožavatelje, medije i sponzore da nam se pridruže u ovom projektu” – priča nam Maja Tomee-Komarčević, predsjednica kluba.

Kako bismo vam prenijeli tračak atmosfere iz susreta sa Nathanielom Buzolićem slijedi što su obožavatelji napisali o njemu…

Lucia: “Bilo je stvarno super, iznenađujuće. Nathaniel je jako drag, lijepo je od njega što je popričao, sjedio i šalio se sa svojim fanovima. Bio je zaista drag i simpatičan.”

Elena: “Ovo je bilo tako neočekivano. Bar da smo upoznale jednog glumca iz tako odlične serije, jer nama koji to strastveno pratimo doista puno znači. I drago mi je čuti da Nathaniel želi i dalje dolaziti u Hrvatsku, nadajmo se i s ostalom ekipom iz serije. A što se tiče njega – nevjerojatan je, jedan normalan dečko, pristupačan, spreman na ugodan razgovor sa svojim fanovima. Jedno nezaboravno iskustvo!”

Ana: “Nate je jedna famozna osoba. Bio je drag prema svima i svakoga je zagrlio. Nije tip osobe koja nosom para oblake već je jako pristupačan i otvoren. Drago mi je što je došao i razveselio nas svojim društvom. Nikad nisam mislila da ću imati mogućnost upoznati ga, ali eto, imala sam sreće. Jedino se još nadam da je on uživao jednako kao mi…”

Ivona: “Pristupačan i strašno drag dečko. Puno bolji uživo nego u seriji. Jedno od boljih iskustava dosad!”

Iva: “Kako vrijeme prolazi uvjerenija sam da smo ga trebali kidnapirati i zadržati kod nas, ha, ha, ha… Bilo mi je famozno tog dana, i on je tako famozan da se to ne može riječima opisati. Ono kad smo ga posve slučajno uhvatile prije zakazanog sastanka u 15h pogotovo će mi ostati u sjećanju jer iako je slavan (mada on tvrdi da još nije, hehe) tako je bio normalan i pričao s nama kao da se znamo sto godina. Ma baš je poseban! Mogla bih do sutra govoriti koliko mi je sve ovo u srcu…”

Nathaniel fanovi

Suradnici:
Silvija Imbrišak (TVD.Croatia)
Ivana Kračun Juras (ISF Croatia)
Maja Miletić (TVD Blood Oath Con)
Karlo Horvat (TVD Blood Oath Con)
Ana Šaravanja (TVD Split) – pomoćna organizatorica susreta s Nathanielom u Splitu

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.