Poroci Miamija

Finale “Poroka Miamija” uz poznate goste

Serija koja je proslavila lanena odijela pastelnih boja, mokasine i espadrile, ‘bijesne’ aute i glisere, elektro pop muziku i Ray Ban naočale, u finalnim epizodama pete sezone ugostit će poznate glumce koji će detektivima Crockettu i Tubbsu zadati puno posla i još više briga!

Poroci Miamija
Finalne epizode serije ‘Poroci Miamija’ gledat ćemo od 16. do 19.07. u 13:55h na RTL TV-u

U tjednu od 16. do 19. srpnja, RTL Televizija emitirat će posljednje epizode pete sezone, a samim time i finale kultne kriminalističke serije „Poroci Miamija“, koja je, iako nastala prije 28 godina, i dalje atraktivna mnogim gledateljima željnim policijske akcije. U tih osam epizoda detektivi Sonny Crockett i Rico Tubbs ugostit će poznata glumačka lica koja će utjeloviti neobične uloge, potpuno drugačije nego li smo ih dosad vidjeli. Tako ćemo vidjeti fenomenalnog engleskog glumca Iana McShanea (mini serija „Stupovi zemlje“, filmovi „Pirati s Kariba: Nepoznate plime“, „Snjeguljica i lovac“) kako glumi Manuela Borbona, diktatorskog generala srednjoameričke otočne države u kojoj je građanski rat došao do vrhunca, zbog čega je on pobjegao u Miami kako bi zatražio azil. No, protivnici su pronašli njegovo sklonište pa je šef gradske policije zatražio Crocketta i Tubbsa da ga čuvaju od atentata.

U epizodi naslovljenoj „Svijet pun problema“ gostovat će američki glumac Dennis Farina, poznat po brojnim detektivskim ulogama, ponajprije iz serija „Kriminalističke priče“ i „Zakon i red“. Njegov lik, hladni, proračunati mafijaš Albert Lombard, četiri se godine smatrao mrtvim, a sad se vraća kući kako bi zamolio sina da ne sklapa ugovor s drugim mafijašima, bojeći se za njegov život. Stoga Al nevoljko pristane pomoći Crockettu i Tubbsu da zajedničkim snagama smaknu najvećeg mafijaša u gradu, Librizzija.

Kao šećer na kraju, u posljednjoj epizodi pete sezone, ali i serije „Poroci Miamiju“ općenito, gostovat će američka glumica Pam Grier, gledateljima poznatija kao Jackie Brown iz Tarantinova istoimenog filmskog hita. Ovog puta utjelovit će lik Tubbsove stare simpatije, njujorške detektivke Valerie, koja se bori za život svoje drage prijateljice, ovisnice o drogi, koja iskorištava i maltretira svoju kćer tjerajući je da spava s dilerom u zamjenu za drogu.

Kako završava priča o dvojici najboljih detektivskih partnera iz Miamija, gledatelji će moći doznati u posljednjim epizodama serije „Poroci Miamija“ koje će se emitirati u razdoblju od 16. do 19. srpnja u 13:55 sati, samo na RTL Televiziji!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.