RTL Hotspot ide dalje!

Ljubitelji tehnologije ponovno će doći na svoje, jer nakon odlične prve epizode informativno-magazinske emisije “RTL Hotspot”, u subotu, 17. studenoga, na RTL Televiziji emitirat će se i druga epizoda emisije autora Antonia Zavade.

I mnoge poznate internetske stranice o tehnologiji, poput netokracija.com, gadgeterija.net, zimo.co te mnoge druge, prenijele su zanimljive priloge prve epizode Hotpsota i pohvalile inovativnost RTL Televizije s područja tehnologije.

– “Jako smo zadovoljni kako su gledatelji reagirali na prvu epizodu, očito da na televizijama nedostaje emisija koja se bavi novim tehnologijama pa smo mnoge ugodno iznenadili. Dobili smo odmah I puno prijedloga za priče što nas je dodatno motiviralo da nova epizoda bude još bolja od prve” — rekao je Antonio Zavada.

U studenome se obilježava 20 godina interneta u Hrvatskoj, pa će se cijelo novo izdanje RTL Hotspota baviti tehnologijama koje bez njega ne bi postojale. Za početak Antonio će predstaviti najnovije tablete te istražiti gdje se oni koriste u Hrvatskoj. Gledatelji će doznati da ih jedan osnovnoškolski razred već koristi u nastavi, a novinar Hotpsota bio je i na prvom školskom satu nove ere te iz prve ruke, od profesora i učenika, saznao sve prednosti učenja preko ovog mobilnog računala. No tableti se u Hrvatskoj koriste sve više i u kućanstvima, kafićima te među političarima. Aplikacije na tabletu i mobitelu nude mnoge pogodnosti i olakšavaju život, a jedna od njih je digitalni šoping asistent koji štedi vrijeme i omogućuje brzu kupnju odjeće.

Atraktivni početni zaslon na novom Windows 8 prva je karakteristika koju ćete primijetiti kod novog operativnog sustava. No to je samo prva novost Microsoftovog sustava koji je od nedavno dostupan svim korisnicima u svijetu. Prilagođen mobitelima, tabletima i stolnim računalima te osobito ekranima osjetljivim na dodir mogao bi potpuno promijeniti način na koji se koriste računala.

Antonio je ispitao i o kojim se stranim i domaćim startupovima najviše priča te se osvrnuo na najpopularniju društvenu mrežu na svijetu – Facebook te saznao s kim se hrvatski Facebook korisnici najviše vole družiti.

Zaljubljenici u putovanja, doznat će i kako se u nepoznatom gradu bez pristupa internetu snaći s mobitelom.

A za kraj, Zavada donosi vijesti iz svijeta igara te otkriva više o QR kodovima na nadgrobnim spomenicima! Sve to, i mnogo više iz svijeta tehnologije doznajte u novoj epizodi informativne magazin emisije RTL Hotspot, u subotu, 17. studenoga od 16.40 sati, na RTL Televiziji.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.