Studio 45 proslavio drugi rođendan u Pepermintu uz mnoštvo poznatih gostiju

Dvije godine prošle su otkad je talk show RTL-a 2, “Studio 45”, otvorio svoja vrata gledateljima.

Studio 45 Pepermint

Sinoć su voditeljica Antonija Mandić i njezina ekipa – producentice Lara Stolnik, Željka Malinova i novinarka Josipa Krajinović proslavile drugi rođendan emisije!

U ugodnoj atmosferi zagrebačkog kluba Pepermint, Tonka je sinoć primila mnoštvo buketa cvijeća od svojih dragih gostiju koji su bar jednom sjedili preko puta nje u studiju, a najdraži buket, kako je rekla, bio je od Nadana Vidoševića.

Antoniji i njezinoj ekipi čestitali su rođendan Ćiro Blažević, Tony Cetinski, Ana Rucner, Maja Vučić s kćerkicom Gitom, Neda Parmać, Ivana Marić, Neven Ciganović, Hrvoje Šalković, Damir Hoyka, Tihomir Ladišić, Tatjana Jurić i mnogi drugi koji su se pojavili u “Pepermintu” i ostali do kasnih noćnih sati.

Rođendan uspješnog talk showa čestitali su cijeloj ekipi i predsjednik uprave RTL Televizije Johannes Zuell, kao i direktor informativnog programa Ivan Lovreček, koji su veseloj ekipi “Studija 45” uručili velike bukete cvijeća.

Antonija se, pak, zahvalila svim gostima. “Hvala svima što su se svaki put javili na telefon kada smo ih zvali, i nadam se da će tako biti i u budućnosti. Da nema vas, ne bi bilo ni nas!” — zaključila je Tonka.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.