Svi biseri mog starog: dogodovštine čangrizavog oca

Doma TV svojim gledateljima predstavlja smiješnu i iskrenu komediju “Svi biseri mog starog” temeljenu na Twitter profilu Justina Halperna koji ima više od tri milijuna sljedbenika!

Svi biseri mog starog

Ova humoristična serija istodobno je priča o sinu koji traži potvrdu od svoga nedruželjubivog oca koji je već sve proživio, kao i priča o ocu koji shvaća da nikad nije prekasno biti dobar otac. Čak i ako to znači dopustiti svom nezaposlenom sinu sa završenim fakultetom da se useli k tebi na neodređeno vrijeme!

Legendarni William Shatner u ovoj humorističnoj seriji utjelovljuje Eda, 72-godišnjaka koji je nepresušno vrelo mudrosti jačine vatrogasnog crijeva. Tri puta rastavljen i veteran iz triju ratova, Ed mrzi okolišati. Izravan i jakih stavova, izrazit će svoje nepoželjne i često politički nekorektne primjedbe bilo kome u slušnom dometu. A kad smo već kod dometa, nađete li se na njegovu posjedu nakon 21 sat, a da se prije niste najavili, velike su šanse da ćete se naći u dometu njegove sačmarice!

Nitko nije pošteđen Edova prigovaranja, uključujući i njegove sinove, Henryja, koji je neuspješni pisac i bloger bez plaće, te Vincea, koji se bavi prodajom nekretnina, a čija je druga polovica dominantna Bonnie. Kad se Henry nađe u situaciji da više ne može plaćati stanarinu, Ed pokazuje svoju nježniju stranu i poziva ga da se useli s njim. Henry pristaje, svjestan da verbalni napadi ne samo da neće prestati nego sada neće imati ni kamo pobjeći od njih. Teško je opisati taj odnos između oca i sina, ali Ed bi s lakoćom pronašao odgovarajuće riječi.

Ne propustite dogodovštine čangrizavog oca Eda i njegovog sina u humorističnoj seriji “Svi biseri mog starog” ($#*! My Dad Says) večeras u 23.40 sati na Doma TV-u!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.