Tračerica – peta sezona

Omiljeni stanovnici Upper East Sidea tijekom užarenog ljeta raštrkali su se po svijetu. Ako mislite da je Manhattan imao dovoljno tajni i skandala za Tračericu, samo čekajte da vidite suvenire koje je seksi elita donijela sa sobom!

Tracerica 5

Peta sezona počinje… Blair Waldorf provela je fantastično ljeto sa zaručnikom, princom Louisom u svom budućem kraljevstvu… Monaku. No kad se Blair vrati kući s odmora, ova buduća princeza ubrzo otkrije da planiranje kraljevskog vjenčanja može biti velika gnjavaža. A Blairina i Chuckova dirljiva odluka da puste jedno drugo nimalo im ne olakšava život.

U međuvremenu, Serena van der Woodsen dobila je savršen ljetni posao u sunčanom Los Angelesu. Radi za slavnog redatelja. Boravak u Kaliforniji Sereni je očito omogućio da otkrije nov smisao u životu. No hoće li povratak njezine sestrične Charlie – zapravo nadobudne glumice po imenu Ivy kojoj je Serenina teta platila da utjelovi njezinu kćer – zaprijetiti da sve uništi? Samo će vrijeme pokazati.

Chuck i Nate uživali su u hedonističkom ljetovanju po cijelom svijetu, no kad zastanu u Los Angelesu kako bi posjetili Serenu, sve začas izmakne kontroli. Nate završi u krevetu sa seksi i tajanstvenom starijom ženom. Diana Payne sprema mu više nego što on uopće sluti. A naizgled bezbrižan Chuck u stalnoj je potrazi za neobičnim adrenalinskim uzbuđenjima koja bi doista mogla ugroziti njegov život.

Nakon opuštajućeg ljeta u Hamptonima, Danu Humphreyu cijeli se svijet sruši kad dozna da je Vanessa njemu iza leđa našla urednika koji će anonimno objaviti njegov autobiografski roman. Dan se pribojava trenutka kad će svi njegovi prijatelji i obitelj pročitati njegovu kritiku njujorškog visokog društva, no hoće li odbiti slavu i bogatstvo koju donosi objavljivanje knjige? Možemo samo nagađati.

U petak, 28. veljače u 17:55 na HRT 2 stiže nam željno iščekivana peta sezona! Stoga, čuvajte se, stanovnici Upper East Sidea! Ove sezone nitko nije siguran… i svima će biti žao. Pusa, Tračerica.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.