Divino novo ruho – treća sezona

Serija prepuna humora nastavlja pratiti pustolovine prekrasne manekenke koju pratimo u tijelu neugledne odvjetnice.

Divino novo ruho 3

Deb Dobkins (Brooke D’Orsay) je i dalje u tijelu sjajne, inteligentne, ali neugledne odvjetnice Jane Bingum (Brooke Elliott). U njezin život zahvaljujući poslu kojim se bavi ulaze nove osebujne ličnosti koje će Jane zastupati.

Zanimljiv će tako biti i slučaj u kojem će zastupati jednu glumicu, a na njenom putu naći će se i patuljak koji će tužiti banku sperme za nemar kao te lezbijski par koji se ne smije. Jane i dalje nastavlja upadati i u nepredviđene okolnosti pa ćemo tako u jednom od nastavaka vidjeti kako biva opljačkana noseći vjenčano prstenje. Naravno, kako se neobične situacije lako lijepe za ovu komičnu odvjetnicu – ona na kraju završi i kao odvjetnica pljačkaša. Jane će pristati zastupati i studenticu koja je tužila sportsku zvijezdu za silovanje, a tu će probuditi i njena sumnja da Grayson želi potkopati njezin slučaj.

Grayson će umalo oženiti Vanessu no na sam dan vjenčanja, on će se povući. Jane će imati dvije veze u trećoj sezoni serije što daje za naslutiti da lagano zaboravlja Graysona. Prva veza, s dr. Billom Kendallom (Ben Shenkman) završava kad on otkrije Jane kako je ona zapravo samo jedna u nizu te kako nije još uvijek spreman za ozbiljnu vezu s ni jednom od žena s kojima izlazi. Pri kraju sezone pratit ćemo divin odnos s zabavnim sucem Owenom Frenchem (Lex Medlin).

Divino novo ruho

Diva se sve bolje snalazi u novom ruhu – ne propustite saznati kako joj ide u novoj sezoni serije od 5. srpnja na Doma TV-u!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.