Košutnjačku šumu razbudilo 16 stanara Big Brothera

U miru Košutnjačke šume, u Pionirskom gradu smještena je Big Brother kuća, koju je večeras ‘razbudilo’ 16-ero stanara iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Makedonije i BiH.

Big Brother 6. - prva live emisija
Big Brother 6. - prva live emisija

Tako će se Bojana Stojković (Beograd, 25 god.), Dragana Strahinjić (Sarajevo, 27), Dražen Bogdan (Sv. Ivan Zelina, 48), Duško Bogdanović (Galibabinac, 55), George Rkman (New Castle, 39), Ema Šuker (Zagreb, 20), Horvat Čagalj (London-Split, 33), Marijana Čvrljak (Šibenik, 27), Mila Tokić (Zagreb, 21), Milan Grahovac (Sombor, 31), Nikola Maurović (Jablanovec, 21), Nikola Nasteski (Skopje, 20), Nikola Nemešević (Požarevac, 22), Nirmal Kukić (Živince Tuzla, 25), Slavica Đulejić (Smederevo, 43), Saraja Vučeljić (Beograd, 24), boriti za nagradu od 150 tisuća eura, a onaj koji izdrži 107 dana u Kući postat će pobjednik prvog regionalnog Big Brothera.

Uz unutarnji bazen koji je sve stanare ostavio razjapljenih ustiju, još veće iznenađenje dočekalo je troje stanara, Horvata Čagalja, Draganu Strahinjić i Nirmala Kukića koji su umjesto u raskošnoj Kući završili na BB smetlištu pod vedrim nebom!

Antonija Blaće i Marijana Mićić ispred Kuće, na setu pod vedrim nebom, dočekivale su stanare koji će od danas biti pod 24-satnim nadzorom uz čak 46 kamera, a sve je pozdravio i makedonski voditelj.

Za uskoro 16 najpoznatijih stanara na području Balkana, gledatelji iz svih zemalja moći će glasovati tijekom sedam dana za sve kandidate, a o sudbini troje stanara koji dobiju najmanji broj glasova odlučivat će njihovi sustanari.

No, za jednog stanara već sutra će biti kraj showa jer je Big Brother odlučio da jedan mora napustiti kuću pa su stanari već od prvih par sati na mukama koga će izbaciti.

Big Brother je počeo, a tko će izdržati “ljubiti bližnjeg svog” do samog kraja, gledatelji će na RTL Televiziji moći gledati svaki dan.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.