Masterchef u posjetu SOS dječjem selu

Žiri Masterchefa posjetio je SOS Dječje selo Lekenik, predao im donaciju koju su kandidati prikupili prodajom sendviča i oduševio se štićenicima i radionicom ‘Mala škola kuhanja’.

Masterchef Lekenik
Masterchef Lekenik: 'Najvažnija je pozitivna atmosfera...'

Mladi kuhari pripremili su u svojoj radionici specijalitete te su jelima impresionirali Tomislava Gretića, Matu Jankovića i Radovana Marčića. Pod vodstvom voditeljice Mirjane djeca su žiriju Masterchefa napravila nekoliko jela za koja su i osmislili imena. Tako su se pred stručnim žirijem našla jela poput Uskrsnog gnijezda, Slatko i slano, Proljetni krekeri, Štapići s pršutom te jedna SOS torta. Žiri je bio oduševljen raznovrsnim jelima kako okusom tako i izgledom te je nagradio male kuhare s Masterchefovim pregačama. U pratnji direktora SOS Dječjeg sela Lekenik Marija Čovića žiri je posjetio i ostale radionice te sa zadovoljstvom podijelio autograme najmlađim gledateljima Masterchefa.
– Ovo je napravljeno od srca, a baš smo Mate i ja zaključili kako su ova jela u jednom segmentu bolja nego od nekih koja smo probali na početku na audicijama – izjavio je Tomislav Gretić. Radovan je, osim hrane, bio oduševljen i ozračjem u koje žive djeca: “Hrana je odlična, no ono što je važnije jest da je ovdje pozitivna atmosfera. To je važno za pozitivan razvoj djece koja tu žive”.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.