Odabir polufinalista: Suze i smijeh u Supertalentu

Prolaz kod žirija na audicijama dobilo je 130 kandidata, no samo 50 natjecatelja nastavlja svoje sudjelovanje uživo u Supertalentu.

Alex Drvenkar
Alex Drvenkar pokušat će iznova oduševiti žiri, publiku i gledatelje Supertalenta

Nina Badrić objasnila je kako žiri doživljava ovogodišnje audicije kao i težinu odabira polufinalista: “Otkrivanje talenata i te ljepote, različitosti u njima je ona najljepša strana kad si član žirija Supertalena. Sad slijedi onaj teži dio posla – donijeti odluku koja će nekima od njih promijeniti život. To nije lako”.
Dubravko Merlić je prije ponovnog pregledavanja nastupa i konačne odluke izjavio: “Kao što se moglo očekivati, ja sam i ove godine na audicijama najviše stiskao X, znači da je moja odluka za velik broj kandidata bila ‘Ne’. Vjerujem da ću za neke od njih promijeniti mišljenje, ali neću snižavati svoje kriterije. Žiri će se još jednom okupiti te se prisjetiti nastupa s audicija. Nakon toga 40 natjecatelja će od žirija dobiti izravan prolaz, a neki će morati ponovno stati pred žiri i pokušati se izboriti za jedno od deset preostalih mjesta u polufinalu.”

Točke koje će žiri ponovno pogledati podijeljene su u četiri kategorije i nekoliko potkategorija. Vidjet ćemo tako pjevače, glazbenike, plesače i ostale talente koji će u međusobnoj konkurenciji morati pokazati veći talent za ostanak u daljnjem natjecanju.
Alex Drvenkar ovaj put će pokušati impresionirati žiri slaganjem Rubikove kocke jednom rukom, baš kao što je to najavio na audiciji. Hoće li ovo biti dovoljno da mu žiri da prolaz vidjet ćemo u ovotjednoj emisiji. Vladan Bergamo oduševio je Ninu i Enisa na audiciji u Splitu, no treći član žirija je tada bio nepopustljiv. Hoće li ovaj cirkusant uspjeti slomiti najtvrđi orah Supertalenta vidjet ćemo nakon njegove nove točke. Dok su se neke plesne skupine za novi nastup dobro pripremile, neke će se pokušati provući istom koreografijom kao na audiciji. U ovako velikoj konkurenciji to se žiriju ne bi trebalo previše svidjeti. Mađioničari su također dobili novu priliku, a bit će zanimljivo vidjeti tko je među njima pokazao najveću predanost unatoč problemima pri izvedbi u vlastitim redovima. Možda najveću upornost pokazao je mladi plesač Endi Schrotter koji je nakon tri pokušaja na audicijama Supertalenta, dočekao još jednu priliku za ulazak u polufinale. Od pjevačica se još na audicijama prilično istakla Marina Bulat, no žiri je odlučio još jednom provjeriti kvalitetu njenih vokalnih sposobnosti tako da će i ova pjevačica kao i još neki ženski i muški vokali ponovno stati ispred Merlića, Badrić i Bešlagića.

Sedma emisija Supertalenta bit će najuzbudljivija dosad jer samo najbolji mogu ući u TOP 50 polufinalista, a o tome najbolje svjedoči i izjava najstrožeg člana žirija: “Prolazak u polufinale mora se zaslužiti!”

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.