Sela Ward nova agentica njujorškog CSI tima

Nagrađivana glumica Sela Ward pridružuje se njujorškom CSI timu u sedmoj sezoni, koju počinjemo pratiti od 16. studenoga na RTL Televiziji. Sela Ward upriličit će Josephine (Jo) Danville, iskusnu istražiteljicu iz Washingtona.

Sela Ward & Gary Sinise
CSI: NY - sedma sezona, od 16. studenoga u 21:50 sati na RTL Televiziji

Nakon uspješne karijere modela u New Yorku, Sela Ward odlazi u Los Angeles, gdje uskoro započinje veliku glumačku karijeru. Pamtimo je iz cjelovečernjih filmskih hitova poput ‘The Stepfather’, ‘The Guardian’ s Kevinom Costnerom, ‘Dan poslije sutra’, no ponajviše iz ABC-jeve dramske serije ‘Once and again’ (1999-2002), u kojoj je za ulogu Lili Manning osvojila prestižnu nagradu Emmy. Za istu ulogu Sela Ward je osvojila i Zlatni globus. Ward je također 1994. primila Emmyja kao najbolja glumica za ulogu Teddy u NBC-jevoj drami ‘Sisters’. Slavne glumice sjećamo se iz popularne dramske serije ‘Dr. House’, u kojoj je glumila Houseovu bivšu djevojku koja se vraća u doktorov život. Svestrana glumca 2002. je objavila svoju prvu knjigu ‘Homesick’, koja se pojavila na bestseller listi New York Timesa, a u kojoj opisuje svoje odrastanje u malenom gradiću i uspoređuje ga sa životom u velikom gradu. Nakon što je odbila rolu Megan Donner u ‘CSI: Miamiju’, pa čak i onu Susan u ‘Kućanicama’, koja je kasnije pripala Teri Hatcher, Ward se u sedmoj sezoni ‘CSI: NY’ pojavljuje kao bivša FBI agentica, te se pridružuje CSI timu kao zamjena za Stellu (Melina Kanakaredes).

U prvoj epizodi nove sezone, kada se tim vrati na posao, u laboratoriju zatekne Jo kako stoji pokraj ženskog tijela. Mac je iznenađen jer ne prepoznaje žrtvu kao osobu koja je radila u laboratoriju. Danny i Hawkes traže otiske prstiju na dizalu. I dok tim radi na slučaju, Lindsay posjećuje doktora Morgana Jeffersona, zabrinutog za njeno zdravlje. Pita se je li susret sa serijskim ubojicom Shaneom Caseyem, koji je prijetio njenoj obitelji, ostavio kakve psihološke rane i traume na Lindsay. Nešto kasnije, istražitelji identificiraju žrtvu kao Sarah Nelson, mlađu suradnicu u uredu kompanije Westwick & Associates, koja se nalazi na 34. katu.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.