Petar Vlahov

Nova poboljšanja u Informativnom programu HTV-a

Hrvatska radiotelevizija nastavlja s poboljšanjima u programu.

Petar Vlahov
Petar Vlahov, HRT-ov novinar i reporter radit će na središnjem Dnevniku

Već od 5. ožujka kreću produžene i poboljšane “Vijesti u 17” u trajanju od 20 minuta koje će se emitirati i vikendom, kad će trajati 15 minuta. Vijesti će voditi Kristina Validžić i Goran Brozović, a urednice su Stela Kolar Borovčak i Sanja Gvozdanović. Koordinator projekta je Zoran Šprajc.

Također, emisija “Hrvatska uživo” više se neće prekidati i emitirati u dva dijela. Naime, prije “Vijesti u 17” prikazivat će se TV kalendar, a Hrvatska uživo emitirat će se nakon Vijesti i trajati 60 minuta, odnosno od 17:20 do 18:20. Nakon toga, program se nastavlja emisijom 8. kat Danijele Trbović.

Promjene će od 5. ožujka doživjeti i središnji Dnevnik u 19:30 koji će trajati 45 minuta, odnosno do 20:15.

Produljeni Dnevnik tako će nuditi više sadržaja iz vanjske politike i kulture, a nešto duže trajat će i Sport i Vremenska prognoza. Dnevnik će raditi dvadesetak ponajboljih HRT-ovih reportera: Anka Bilić Keserović, Tatjana Munižaba, Katarina Periša Čakarun, Petar Vlahov, Dragan Nikolić, Josip Šarić, Elizabeta Gojan, Anja Konosić, Ivana Dragičević Veličković, Mirjana Posavac, Dražen Ilinčić, Nevena Rendelli, Eugen Husak, Nataša Ban Leskovar, Stela Kolar Borovčak, Marina Job, Mladen Sirovica, Zrinka Turalija Kurtak, Marijana Podgorelec, pojačanih Mirjanom Rakić i Mladenom Stubljarom.

Dnevnik + radit će Aleksandar Stanković.

Sve informativne emisije tijekom dana, teme i goste slagat će kao cjelinu po vertikali od jutra prema središnjem Dnevniku koji će ih obrađivati najkompletnije, dok će Dnevnik 3 nastaviti ambiciozno otvarati teme sutrašnjeg dana.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.