Maite Perroni film

Maite Perroni govori o svom novom filmu i telenoveli

Poznata meksička glumica i pjevačica Maite Perroni nakon nekoliko hit sapunica, u kojima je uvijek imala glavne uloge, okusila se i u svom prvom filmu.

Maite Perroni film
Maite Perroni, popularna Marichuy, snima novi film i telenovelu

Maite Perroni, koja filmom “El arribo de Conrado Sierra” debitira na velikom platnu, tumači Ninfitu, odlučnu mladu djevojku koja brani svoju ljubav od društva i vlastite obitelji i jedina je od sestara koja želi promijeniti svoj način života.
“Priča govori o temama seksualnosti, religije, ljubavi, kazne, proždrljivosti i rasizma. Kad su mi dali scenarij odmah sam se zaljubila u priču svakog lika, odmah sam sebi zamislila boje, lokacije, hranu, sve”, izjavila je bivša RBD-ovka.

Producent filma je cijenjeni meksički producent Rene Pereiri kojem je pošlo za rukom da scenarij pretoči u film i da dobro prikaže ženski svijet četrdesetih godina u Meksiku.
“Priča govori o pet sestara i njihovoj majci, koje su same sa svojih dvadeset godina, a u to doba su već smatrane usidjelicama i starim curama. Optimistične su unatoč teškoj situaciji u kojoj žive, dobre su žene. Svi moji likovi imaju tužnu auru, iako nisu sami”, rekao je Pereira.

Također, producent je progovorio o temi koja uključuje i homoseksualne likove.
“Teme o homoseksualnosti i religiji bit će prisutne u filmu, ali uloga žene u tadašnjem društvu je glavna tema, jer ideja je bila da prikažemo borbu žena za svoja prava, podižući ulogu žene u društvu”, istaknuo je producent.

Osim Maite, glumačku ekipu predstavljaju i ostali poznati meksički glumci poput Susane Dosamantes (“Eva Luna”, “Marina”), koja glumi majku pet kćeri, Estefaníe Villarreal (“Rebelde”) i Ane Gonzalez.

Lokacije na kojima ce se snimati film su u glavnom gradu Meksiku i malom selu Tlaxcala. Film se snima od 5. ožujka ove godine.

Odmah nakon završetka filma, mladu glumicu Maite Perroni čeka nova sapunica “Cachito de Cielo” (Komadić neba), u kojoj ovoga puta neće glumiti siromašnu i napuštenu djevojčicu, već lijepu i pametnu sportsku novinarku, zajedno sa Pedrom Fernandezom.
U seriji će glumiti i njezin dečko Mane de la Parra, poznati meksički kantautor i glumac.
“Radi se o ljubavnoj komediji koja će mi dopustiti da se upustim u za mene nešto posve novo”, rekla je Maite.

Inače, ova uspješna glumica na dodjeli prestižnih nagrada TVyNovelas 2012., koja se održavala u veljači u Acapulcu, osvojila je nagradu za najutjecajnijeg umjetnika na društvenim mrežama.

Jedna misao o “Maite Perroni govori o svom novom filmu i telenoveli”

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.