Dharma i Greg 4

Dharma i Greg – četvrta sezona

HTV nastavlja emitiranje popularne humoristične serije Dharma i Greg novim epizodama 4. i posljednje, 5. sezone.

Dharma i Greg 4
Dharma i Greg – nastavak 4. sezone, od 25.06. u 16:05 sati na HTV2

To je serija o dvoje mladih koji dolaze iz posve različitih okružja, ali svojom ljubavi nadjačaju sve konvencije i razlike koje ih čine nespojivima i ostaju zajedno unatoč neslaganjima njegovih i njezinih roditelja.

Prisjetimo se početaka Dharmine i Gregove veze. Dharma Finkelstein, instruktorica joge i trenerica pasa iz San Francisca, odgojena u hipi okružju svojih roditelja, svemu prilazi sa strašću, otvorenim entuzijazmom i iskrenošću koja dovodi u nedoumicu ljude oko nje. Dharma duboko vjeruje u ljubav na prvi pogled, pa kad slučajno sretne Grega, odluči ga pronaći. Par dogovori spoj i već tada se zaljube jedno u drugo. Greg je ponesen njezinom energijom i par se vjenča tu večer. Ali time nisu oduševljeni njezini hipi roditelji Larry i Abby, koji sumnjaju u održivost veze u sklopu tradicionalnih institucija, a još manje njegovi roditelji plave krvi Kitty i Edward. Zapanjeni su čak i Dharmini i Gregovi prijatelji koji im proriču kratku zajedničku budućnost.

Tako počinje ta laka i pitka serija, komedija zabune koja na svoj način progovara o dva lica suvremene Amerike.

Dharmu glumi Jenna Elfman i za ulogu u toj seriji 1998. osvojila je Zlatni globus za najbolju žensku ulogu. Godine 1998. i 1999. osvojila je i TV Guide Awards kao najomiljenija glumica u humorističnoj seriji. Ta glumica koja je završila i baletnu školu nastupala je mnogo u kazalištu, a zapažena je i po ulogama u mnogim filmovima: “Keeping the Faith”, “ED TV”, “Krippendorf’s Tribe”, “Grosse Point Blank”, “Town and Country”.

Grega u seriji glumi Thomas Gibson, školovan glumac koji je iza sebe ostavio mnoge serije u rasponu od komedija (za “Dharmu i Grega” nominiran je za Zlatni globus za najbolju mušku ulogu) do drama (“Chicago Hope”), a uskoro ćemo ga na HTV-u gledati i u novim epizodama serije “Zločinački umovi”. Nastupio je i u mnogim filmovima, a najpoznatiji je Kubrickov “Oči širom zatvorene”.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.