Doris Pinčić totalnifm

Doris Pinčić: “Skinula bih se gola za ulogu!”

Popularna glumica Doris Pinčić iz telenovele “Larin izbor” na Totalnom FM-u natjerala je svog dečka da prizna koliko često pušta vjetrove, izjavila da bi se skinula za ulogu i komentirala Severinu…

Doris Pinčić totalnifm
Doris Pinčić posve opuštena na Totalnom FM-u! | Foto: Totalni FM

“Mislim da katolička i Severina teško idu u istu rečenicu!”, rekla je Doris Pinčić gostujući jutros u Doručku na Totalnom FM–u. Komentirala je izjavu jednog slušatelja koji je njen lik iz serije “Larin izbor” nazvao “katoličkom verzijom Severine za široke narodne mase”. Doris nije svoju izjavu o Severini obrazložila, ali je priznala kako bi se skinula gola za potrebe uloge, no da se to Lari nikad neće dogoditi: “To će se dogoditi u nekom drugom životu u nekoj drugoj ulozi!” Našalila se i na račun vlastite odjeće. Na radio je došla u vrlo kratkim hlačicama i primijetila kako Lara nikad ne bi tako nešto obukla.

Prelijepa glumica na radio je došla povodom premijere filmske inačice serije koju će večeras po prvi puta i sama vidjeti. “Film donosi rasplet prve sezone serije”, objasnila je Doris i dodala da snimanju ovdje nije kraj jer na jesen kreću novi nastavci.

Producentica Andrea pitala ju je ono što zanima stotine tisuća gledateljica ove izuzetno popularne serije: “Tko se bolje ljubi, Jakša ili Nikša?”. “Joj, to nikad neću reći, nema šanse! Morali biste me jako dobro napiti da bi vam to rekla! To je najčuvanija tajna u Hrvatskoj!”

“Svi jedva čekaju da napravim neku glupost da mi se rugaju”, požalila se Doris jer joj se život potpuno promijenio otkad je postala televizijska zvijezda. No uskoro nakon ove izjave potpuno se opustila i s radijskom publikom diljem Hrvatske veselo podijelila neke vrlo intimne detalje iz života sebe i svog dečka Borisa Rogoznice.

Saša Lozar u emisiju ga je pozvao kao tajnog gosta, a Doris je, neznajući tko stoji s druge strane telefona, dobila zadatak smisliti tri provokativna pitanja.
Nemalo se iznenadila kad je saznala da se radi o njenom dečkiu “A da sam ga ja zamolila sigurno se ne bi ovako rano probudio!”, rekla je Doris i nastavila: “Evo Boris, ono što ja znam podijelit ćeš sad s ostatkom Hrvatske! Koliko često prdiš?!”, rekla je dobro raspoložena glumica. Neprestano se smijala i inzistirala da joj Boris odgovori na pitanje.

I on je bio više nego iskren pa mu nije bio problem priznati da vjetrove pušta od 50 do 100 puta dnevno, posebno kad je Doris u blizini. Uslijedilo je pitanje zbog kojeg je Saša Lozar, domaćin showa, priznao da je požalio dan kada je pozvao Doris u goste. Obuzela ga je nevjerica kad je čuo pitanje: “Slikovito nam opiši miris tvog prdca! No, Boris, daj!”.

Saša je zamolio Borisa da to ipak ne učini. Doris je čitava situacija bila urnebesno smiješna, a na popisu je bilo još jedno provokativno pitanje: “Koja ti je omiljena poza u seksu?”. Boris je rekao kako mu to nije problem priznati i otkrio da se radi o pozi ‘doggy style’.

Doris, koja se u seriji “Larin izbor” redovito rasplače, priznala kako je plakanje vježbala studirajući glumu u Osijeku: “Pa to ti je tako normalno kad studiraš glumu, i valjda inače kad studiraš na prvoj godini onda bar dvaput moraš htjeti odustati”. Sada joj je, naravno, drago što nije odustala iako se svakodnevno mora boriti s ‘teretom slave’, no uvjerila se, kaže, da još uvijek postoje ljudi koji ne znaju tko je Lara. To se možda promijeni sad kada se Larin izbor preselio i na veliko platno. Zato je prelijepa glumica za kraj sve slušatelje pozvala u kino da dođu pogledati film “Izgubljeni princ” i doznaju koji će biti konačni Larin izbor.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.