Nijemi svjedok – trinaesta sezona

Forenzičke patologe gledamo i u 13. sezoni uspješne britanske krimi serije “Nijemi svjedok” – od 18. siječnja u 23:55 na HTV 3.

Nijemi svjedok

U trinaestoj sezoni Lea osumnjiče za prijevaru kada neće moći pronaći svoje bilješke s obdukcije u slučaju na kojemu je navodno radio. No prije nego što je uspio dokazati da je nevin, divljački je napadnut. I dok Leo leži u komi, Nikki pomaže policiji u istrazi ubojstva – svi dokazi upućuju na to da je ubojica pokojnikova supruga koja je sada Harryjeva ljubavnica.

Nikki i Harry naći će se na suprotnim stranama u delikatnoj istrazi sumnjive smrti bogate bankarice u njezinu domu u Hampsteadu. Njezin suprug tvrdi da je pala niz stepenice, no policija smatra da ju je on pretukao na smrt. Iako su obećali da se to neće dogoditi, Nikki i Harry započinju natjecanje jer se svaki, pa i najmanji dokaz, može dvosmisleno interpretirati.

Nikki se vraća u grad svoga djetinjstva Cape Town gdje je privatna istražiteljska tvrtka unajmljuje kao savjetnicu za forenzičku antropologiju kako bi im pomogla u potrazi za ostacima petorice mladića koji su nestali sredinom 1980-ih. Hoće li doći u iskušenje da se za stalno vrati u Južnoafričku Republiku?

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.