Mentalist Simon Baker postao besmrtan

Na Valentinovo ove godine, Simon Baker, popularni mentalist Patrick Jane, postao je ‘besmrtan’ – postao je 2490. glumac sa zvijezdom na holivudskoj stazi slavnih.

Simon Baker

Simon Baker, porijeklom iz Australije, svoju karijeru je započeo 1997. godine u američkom filmu temeljenom na istoimenom romanu Jamesa Ellroya “LA povjerljivo”. Simon je glumio Matt Reynoldsa, filmsku zvijezdu čije ubojstvo je istraživao Jack Vincennes (Kevin Spacey). Vrlo hvaljen film označio je početak Simonove karijere. Nakon značajnih uloga u filmovima “Vrag nosi Pradu”, “Zemlji živih mrtvaca” i seriji “Čuvar pravde” koja se također emitirala na RTL Televiziji, Simon Baker trenutno glumi u vrlo uspješnoj televizijskoj seriji “Mentalist”. Zbog utjelovljenja šarmantnog istražitelja koji u rješavanju zločina koristi visoko razvijene vještine primjećivanja, Patricka Janea, Simon je osvojio međunarodnu slavu i zaradio Zlatni globus, Emmy i SAG nominacije. Vrlo uspješna serija emitira se na RTL Televiziji srijedom od 22:20 sati, a trenutno je u svojoj premijernoj petoj sezoni.

14. veljače ove godine, 43-godišnji glumac Simon Baker postao je 2490. vlasnik zvijezde na Stazi slavnih. Na svečanosti i crvenom tepihu pridružila mu se supruga Rebecca Rigg, njihova djeca Stella, Claude i Harry kao i njegova partnerica u seriji, Robin Tunney. Prelijepoj Naomi Watts, dugogodišnjoj Simonovoj prijateljici i kumi njegove djece, pripala je čast održati govor na svečanom otkrivanju zvijezde. U govoru održanom na šetalištu slavnih, Simon je zvijezdu posvetio svojoj djeci. U intervjuu za američke televizijske postaje, Simon je izjavio kako svoju zvjezdanu ‘besmrtnost’ nije očekivao, uvijek se divio ljudima koji su zaslužili svoje mjesto na šetalištu.

Otkrivanjem zvijezde na šetalištu Simon Baker je postao besmrtan, dok nove dogodovštine Patrica Janea i njegovog zakletog neprijatelja Red Johna gledatelji mogu pratiti srijedom od 23:10 sati na RTL Televiziji.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.