Dvostruki život (The Client List) na OYO

Njezin posao, vaše zadovoljstvo. Ne propustite novu dramsku seriju “Dvostruki život”, snimanu prema filmu “Drugo lice Samanthe”, samo na OYO!

Dvostruki život

Jennifer Love Hewitt vas vodi tamo gdje se prodaje užitak, a diskrecija je sve. To je mjesto životnih odluka protagonistice Riley, koju je utjelovila Jennifer Love Hewitt.

Hrvatsku premijeru serije ‘Dvostruki život’ ne propustite od danas na OYO. Serija je bazirana na TV filmu iz 2010. godine istog naziva, koji je Jennifer Love Hewitt donio nominaciju za Zlatni Globus. Prva sezona serije već se emitirala u Americi gdje je podigla veliku prašinu. Još prije početka emitiranja serije, pokrenuta je nacionalna kampanja licenciranih fizioterapeuta i masera koji su protestirali jer su smatrali da serija srozava njihovu profesiju. Akcija se zvala “The group is Massage Therapists Against The Client List”.

Hrvatski gledatelji će od 24. svibnja imati priliku gledati drugu sezonu “Dvostrukog života” koja će se istovremeno još uvijek premijerno prikazivati i u SAD-u.

“Dvostruki život” priča je o Riley Parks (Jennifer Love Hewitt), mladoj kućanici iz gradića u Teksasu, koja mora sama podići svoje dvoje djece kada njezin nezaposleni suprug Kyle iznenada nestane. Na savjet prijatelja, Riley odlazi na tečaj za maserku u spa centru koji suptilno nudi seksualne usluge. Tajeći svoje novo zanimanje od prijatelja i obitelji, ona napravi specijalnu listu klijenata s kojima je ostvarila poseban odnos. Radi se o klijentima s kojima redovito razgovara o njihovim privatnim problemima, koji su ih i doveli do nje. Dok se bori s rastućim osjećajima za svog šogora Evana (Colin Egglesfield), Riley će napraviti sve da dovede u ravnotežu svoj dvostruki život. No kada se u njen život ponovno vrati suprug Kyle, stvari se dodatno zakompliciraju.

Prvu epizodu možete pogledati od 15. svibnja ekskluzivno na OYO.hr-u.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.