Ubojite karaoke i Čovječanstvo na RTL-u 2

Nepopravljivi mangup Steve-O kao voditelj najšašavijeg glazbenog game showa na svijetu osvojit će gledatelje žedne urnebesne zabave i smijeha, dok će nas „Čovječanstvo“ povesti na nezaboravno i vrlo poučno putovanje o nastanku ljudske rase.

Ubojite karaoke

Ako ste pomislili da su “Ubojite karaoke” jedna u nizu glazbenih emisija koje su u posljednje vrijeme poplavile televizijske kanale, prevarili ste se! U ovom jedinstvenom, istovremeno urnebesno šašavom i šokantnom glazbenom showu kandidati se, osim za novčanu nagradu, natječu i za titulu najboljeg pjevača pod stresnim uvjetima. Naime, natjecatelji u ukupno osam epizoda moraju otpjevati svoje omiljene pjesme do samog kraja, bez obzira na činjenicu da će ih producenti showa pokušati omesti na najgori mogući način, kao na primjer: uroniti ih u bazen s vodom i zmijama, podvrgnuti ih bolnoj depilaciji, poslati ih s balonima u šetnju labirinta s kaktusima ili ih pak suočiti sa živim škorpionima, zmijama i elektrošokovima ili nekim drugim ekstremno zahtjevnim izazovom. Živci natjecatelja moraju biti spremni na brojna iznenađenja, dok će publika potom glasati za najbolju izvedbu. Pod palicom američke producentske kuće Zodiak, „Ubojite karaoke“ (orig. Killer karaoke) nastale su po uzoru na britanski glazbeni kviz „Sing If You Can“, a za voditelja je izabrana zasigurno najotkačenija osoba na svijetu, zvijezda serijala „Jackass“, popularni Steve-O, koji će natjecatelje pokušati motivirati na izvršavanje zadataka unatoč urnebesnim situacijama i izazovima. Ovaj glazbeno-natjecateljski show, koji je u manje od godinu dana postao jedan od najprodavanijih formata na svijetu, sljedeće će godine premijerno ući u drugu sezonu koju će voditi bivši frontman rok benda „Sugar Ray“, Mark McGrath.

Čovječanstvo

Nakon „Ubojitih karaoka“ na programu RTL2 bit će prikazan potpuno drugačiji format, dokumentarni serijal “Čovječanstvo: Priča o nama” koji će gledatelje provesti kroz izvanrednu epsku priču o nastanku civilizacije. Kroz dvanaest jednosatnih epizoda imat ćemo priliku vidjeti kako se ljudska rasa stvarala kroz povijest dugu milijune godina, kako su prirodne sile utjecale na naš razvoj, kako je moć znanosti, od geologije do astronomije, fizike i biologije oblikovala put stvaranja čovječanstva, počevši od ledenog doba, do otkrića poljoprivrede, propasti Rimskog Carstva, otkrića Novog svijeta, uspon i pad Azteka, industrijske revolucije i mnogo drugih povijesnih događaja koji su promijenili naše društvo. Prikazan prošle godine na najpopularnijem edukativno-dokumentarnom televizijskom kanalu ‘History Channel’ i snimljen s više milijunskim budžetom, ovaj epski dokumentarni serijal (orig. Mankind: The story of all of us) je priča o našoj povijesti, priča o uspjehu, premoći i preživljavanju na surovom planetu ispričana na revolucionaran način bez utjecaja ikakvih ograničenja i politike.

Počevši od ove subote, 28. rujna, ne propustite zabaviti se, ali i ponešto naučiti, uz nove formate – “Ubojite karaoke” u 20 sati i “Čovječanstvo: Priča o nama” u 21:50 sati, samo na RTL-u 2!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.