Kad ne snimaju “Tajne”, idu na rock-svirke

Da se na setu “Tajni” rađaju lijepa prijateljstva, dokazuju i četiri mlade glumice, koje i kad nisu na setu, svoje slobodno vrijeme vole provoditi zajedno.

Tajne djevojke

Jelena Jovanova, Iskra Jirsak, Monika Mihajlović i Katarina Baban u šali se nazivaju četiri gracije, a djevojke su tijekom par mjeseci snimanja serije postale prave prijateljice!

– “Stalno se družimo, pa i kad ne snimamo. Evo, s Iskrom sam svaki drugi dan na Cvjetnom ili Britancu na kavi, a sve četiri često izađemo subotom van, na rock svirku!” — priznaje lijepa Jelena koja u seriji glumi glavnu ulogu, Marinu. Ipak dodaje da je Iskra najveći partibrejker od njih četiri jer nerijetko subotu rezervira za druge, pa je Jelena, Katarina i Monika zafrkavaju da joj to ne smije prijeći u naviku jer im nedostaje kao četvrta gracija.

– “Priznajem, da, ja sam partibrejkerica, ali to će se promijeniti jer ne želim da postane tradicija da me nema subotama kad se tako dobro slažemo” — kaže Iskra koja u seriji glumi Nenu, Marininu najbolju prijateljicu s kojom je i u pravom životu postala jako bliska.

Monika i Katarina također se odlično slažu, a obje kažu da to nije čudno budući da se znaju još iz Osijeka gdje su obje studirale na Umjetničkoj akademiji. “S Monikom još nisam imala nijednu scenu, ali nadam se da hoću” — priznaje Katarina koja će se u seriji uskoro pojaviti kao zla Valentina.

Na setu Jadran filma, u pauzama snimanja, priznaju ove četiri gracije, smijeha tako nikad ne nedostaje, kao ni ludih provoda vikendima, pa im je svima još zabavnije raditi u okruženju gdje se svi tako dobro slažu.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.