Osveta – treća sezona

Emily Thorne nastavlja s osvetom – korak po korak prolit će kap po kap njihove krvi, jednoj po jednoj osobi na svojoj crnoj listi…

Osveta

Nova sezona “Osvete” započinje u Hamptonsu, Emily Thorne nastavlja s osvetom, no pred njom su i neočekivani obrati. Povratak sina Victorije Grayson donosi sa sobom promjene i komplikacije ovoj moćnoj obitelji. Kratak pogled u budućnost pokazuje da bi vjenčanje stoljeća moglo naposljetku značiti kraj za Emily.

Podsjetimo: Emily Thorne (Emily Van Camp) nova je pridošlica u Hamptonsu. Po svemu sudeći, ona je srdačna i profinjena djevojka iz susjedstva, ali ekskluzivni svijet u koji je ušla vezan je za mračnu povijest njezine obitelji, a Emily nije onakva kakvom se čini. Nakon što su njezinu ocu susjedi kojima je vjerovao smjestili strašan zločin, optužen je na doživotnu zatvorsku kaznu, nakon čega ga Emily više nikada nije vidjela. Provela je djetinjstvo u gnjevu, osjećajući se izgubljeno i izdano. Mnogo godina poslije vraća se u Hamptons s izmišljenim identitetom i jednim ciljem – OSVETOM. Svaki kontakt sa susjedima bio je dio plana uništenja života njezinih zakletih neprijatelja. Sada se mora suočiti s posljedicama svojih djela i kaosom koji je prouzročila svima oko sebe dok se nastavlja boriti kako bi osvetila smrt svoga oca.

Premijerne epizode treće sezone “Osvete” pratite od 7. siječnja srijedom u 21:50 sati na FoxLifeu!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.