Katanić i Tolja pobjednici showa Zvijezde pjevaju

Tina Katanić i Marko Tolja pobjednici su sedme sezone HRT-ova showa Zvijezde pjevaju.

Zvijezde pjevaju 7

Večeras su preostala tri para koja su se plasirala u finale pjevala po dvije svoje najuspjelije interpretacije, a potom su žiri i televizijski gledatelji presudili koja su dva para bila najbolja. U super finale tako su osim Tine i Marka ušli i Ivica Pucar i Maja Vučić, dok su nakon glasovanja publike u prvom dijelu emisije ispali Petra Dugandžić i Ervin Baučić.

Tina i Marko su večeras prvo pjevali I wanna be loved by you za koju su dobili 29 bodova žirija, potom Program tvog kompjutera za koju su dobili 26 a kao treću u superfinalu zapjevali su Reci da me ne voliš, koju žiri nije ocjenjivao. Ukupno su osvojili 55 bodova.

“Osjećam se kao u snu iz kojeg se ne želim probuditi i stvarno od srca zahvaljujem svim navijačima. Marko je tu bio neprocjenjiv i ova pobjeda je neprocjenjiva. Između nas se desila glazbena kemija na pozornici i Marko je izvukao iz mene ono što je trebalo. Velika sam emotivka i ovo tako i proživljavam. Ovaj show mi je promijenio život, ali najiskrenije.”, rekla je Tina u svojim prvim dojmovima nakon što je proglašena pobjednicom sezone.

Marko Tolja također je bio presretan zbog uspjeha. “Ovu pobjedu apsolutno smatram Tininom, ja sam tu bio mentor, vjetar u leđa, a ona je natjecateljica. Mislim da je presudila njezina prirodnost, simpatičnost i dobar odabir pjesama.”, rekao je Marko.

Iako nisu imali najviše bodova žirija, Tina i Marko pobijedili su zahvaljujući glasovima gledatelja. Žiri je bio pun pohvala za njihove nastupe. “Uspjeli ste nadmašiti sami sebe.”, rekla je Martina Tomčić za njihov prvi nastup, dok je Zrinko Tutić za drugu izvedbu rekao kako je Tina pokazala da zna sjesti na ton te da je da pri tom u dvoglasu.

Drugoplasirani par bili su Ivica Pucar i Maja Vučić, koji su prvo pjevali Stranca u noći za kojeg su dobili 27 bodova, potom Sign your name za koju su dobili 28 bodova te kao treću u superfinalu Posljednja i prva ljubavi. Ukupno su osvojili također 55 bodova. “Lijepo ste to otpjevali, bili ste mi draži u baladama ali bilo je dobro.”, komentirala je njihov nastup Zdenka Kovačiček. Ivica je bio zadovoljan zbog osvojenog drugog mjesta jer nije očekivao da će tako daleko stići. “Kad sam krenuo u show niti u primisli mi nije bilo da ću doći do superfinala. Ovo je iznad svih očekivanja, kao da sam pobijedio. Presretan sam, ovo mi je jedno izuzetno iskustvo, jer svaka emisija je išla uživo, bilo je uzbuđenja, emocija. Sada nakon svega, prvo slijedi odmor i malo šetnje uz more.”, rekao je Ivica u svojim prvim dojmovima nakon emisije.

Petra Dugandžić daljnje je natjecanje večeras napustila nakon prvog kruga, no ipak je bila pobjednica po broju bodova, jer joj je žiri dodijelio najviše, 58. Ona i Ervin večeras su prvo pjevali Falling slowly za koju su dobili 29 bodova i sjajne komentare žirija. “Vas dvoje sa večerašnjom izvedbom ste mogli nastupiti na bilo kojoj hrvatskoj pozornici, bili ste emotivni, vjerodostojni u interpretaciji teksta, pokazali ste svu širinu od punog glasa do onih nježnih.”, rekla je Martina Tomčić. Druga večerašnja pjesma bila im je Wake me up za koju su dobili također 29 bodova, a koja se posebno dojmila Zdenke Kovačiček koja je rekla kako su se toliko stopili da ih je bilo prekrasno za slušati. Petra je nakon ispadanja rekla kako se nadala pobjedi. “Ja sam već pobijedila sebe u ovoj sezoni, kao što sam rekla prošli puta. Očekivala sam da ću proći, ali nisam i to je u redu. Zahvaljujem svima, posebno divnoj publici koja me podražavala sve to vrijeme.”, rekla je Petra.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.