U ime časti – borba za pravu ljubav

GALERIJA LIKOVA

U ime časti 2

Ilinca Stutmann – 23-godišnja djevojka.

Rođena je u Constanţi, gdje ju je odgojila samohrana majka. Nakon diplome se preselila u Bukurešt, u stan svoja djeda, Iosifa, gdje je pazi njezin ujak Claudiu. Za temu studija odabrala je Komunikacije i odnose s javnošću pod utjecajem ujakove zaručnice Lavinije, koja je PR-menadžerica. Ona ju je uvela i u krugove bukureštanskoga visokog društva. Njezin problematični dečko, Cătălin, upoznao ju je sa svijetom bogate i razmažene zlatne mladeži koja svoje dane provodi u najpoznatijim klubovima i kafićima u Aveniji Dorobanti, ali to Ilincu ne zadovoljava.
Nije sama, ima potpuno povjerenje u Ovidiua, svoga najboljeg prijatelja koji se upravo vratio sa studija financija u Oxfordu. Ni u najluđim snovima nije očekivala da će joj se život okrenuti naglavce kad upozna očaravajućeg šeika Amira bin Hussein el-Jisra i zaljubi se u njega.

Šeik Amir bin Hussein el-Jisr – mlađi sin Emira Husseina, tajanstven i šarmantan.

Unatoč glamuroznu stilu života, Amirov je život obilježen tragedijom. Prije godinu dana ostao je bez supruge, jedine žene koju je ikada volio. Njegova supruga, Oxana Abramova, kći ruskoga magnata, napustila je glamurozan i luksuzan život i odlučila se udati za Amira te prihvatiti sva pisana i nepisana pravila emirata. Jednoga dana krenula je privatnim avionom u Moskvu posjetiti svoje roditelje, ali avion se srušio u Kazahstanu. Amir je proveo djetinjstvo iz bajke u emirovoj palači u društvu bogatih i privilegiranih. Nakon toga je otišao studirati u inozemstvo na prestižnim američkim i europskim sveučilištima. Sad upravlja obiteljskim poslom zajedno sa starijim bratom Azizom. Među njima vlada veliko suparništvo, za koje je dijelom zaslužan i njihov otac, emir, jer još nije odabrao svoga nasljednika. Amir se zaljubio u Ilincu na prvi pogled i zaprosio ju je, uz uvjet da prihvati živjeti prema muslimanskim zakonima. Amir je uvjeren da muškarcu žena mora biti supruga, a ne ljubavnica, ako je zaista voli.

Oxana Abramova – Ruskinja, kći magnata.

Prije godinu dana Oxana je letjela u Moskvu privatnim avionom koji se srušio u nepristupačnom području u Kazahstanu. Svi vjeruju da je mrtva, osim Aziza, Amirova brata. Njezina se sudbina okrenula nagore kad se odlučila udati za šeika. Kako bi pobjegla iz zlatnoga kaveza, uz Azizovu pomoć, inscenirala je svoju smrt u avionskoj nesreći. Uvjerena da je Amir potpuno zaboravio njihov brak samo nekoliko dana nakon njezine navodne smrti, Oxana se osjeća izdanom i priprema osvetu. Nova Oxana sanja da postane najbogatija žena na svijetu, moćna kao i muškarac. Hrabra je, ambiciozna i inteligentna. Glavni joj je cilj doći do novca pod bilo koju cijenu. Trenutačno igra dvostruku igru: Arapkinje i Europljanke.

U ime časti 3

Šeik Aziz bin Hussein el-Jisr – Emirov prvorođeni sin. Ima dvije žene, nema djecu, tradicionalist je.

Aziz je rođen kao pobjednik i spreman je na sve kako bi došao na vlast u emiratu. Dok kod kuće poštuje pravila iz Kurana, izvan emirata se upušta u zadovoljstva zabranjena u islamu: žene, kocku i alkohol. Na svoj način Aziz istinski voli svoju obitelj i uvjeren je da samo on kao nasljednik može od emirata napraviti arapski raj. Iako svima djeluje nepobjedivo, šeik Aziz skriva strašnu tajnu za jednoga muslimana: sterilan je. U islamu je muškarčeva mogućnost da stvara potomstvo dar od Alaha.

Carmen – pametna, ali licemjerna i zlobna.

Kći šefa carine u Constanţi. Ima veliki krug poznanstava. Nakon što je spavala s Azizom, on ju je zaposlio da upravlja rumunjskom podružnicom arapske tvrtke. Carmen je Azizova povremena ljubavnica u Rumunjskoj. Iako je spremna bez promišljanja uskočiti u bilo čiji krevet, glavni joj je cilj udaja za Amira.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.