Estradnjaci u humanitarnom tjednu kviza

Humanitarni tjedan game showa “Tog se nitko nije sjetio!” se nastavlja!

Humanitarni TSNNS

U novoj epizodi, koja će se večeras u 20 sati emitirati na RTL Televiziji, borbu do vrijednog jackpota nastavljaju Davor Dretar Drele i Mate Bulić, zvjezdani natjecateljski par iz prijašnje epizode, te četiri nova para koje čine pjevači Đani Stipaničev, Ivana Banfić, Boris Novković, Kim Verson i Ivan Dečak iz grupe Vatra, te chef Tomislav Špiček.

Poznate hrvatske osobe iz javnog života rado su se odazvale pozivu Humanitarne udruge „RTL pomaže djeci“ i sudjelovanju u specijalnom tjednu kviza “Tog se nitko nije sjetio!” kao natjecatelji. Boris Novković, Ivana Banfić, Đani Stipaničev, Ivan Dečak, Kim Verson i Tomislav Špiček pridružit će se Mati Buliću i Davoru Dretaru Dreletu u nadmetanju u znanju i davanju odgovora koji donose najmanje bodova, odnosno onih odgovora kojih se ispitanici nisu sjetili. Cilj je uvećati jackpot kviza namijenjen za pomoć pri obnovi vrtića i škola u poplavljenim područjima u Slavoniji.

Poznati pjevači, TV voditelj i kuhar stat će nasuprot voditeljice Antonije Blaće i suvoditelja Krešimira Sučevića-Međerala i odgovarati na pitanja o sportu, zemljopisu i ‘Smogovcima’, odnosno trebat će odgonetnuti imena poznatih nogometnih stadiona i imena članova obitelji Vragec iz kultne TV serije, te nabrojati države Južne Amerike i Sjeverne Europe, te čvorova na Dalmatini.

Pitanja iz zemljopisa među zvjezdanim su natjecateljima potegnula zanimljivu raspravu o profesorima. I dok je Ivan od svog muzikalnog učitelja zemljopisa više učio o glazbi nego o državama svijeta, Mate je imao jako strogog, ali ipak pravednog učitelja: „Kad nisam znao, gađao me kredom, spužvom, čime god… Bitno nam je bilo da smo uvijek pripremljeni na njegovom satu.“

Hoće li profesori zemljopisa biti zadovoljni odgovorima svojih poznatih učenika, je li sport za Ivanu i Kim uistinu najbolja sporedna stvar na svijetu, te tko će od četvero parova osvojiti jackpot u humanitarne svrhe?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja gledatelji će doznati već večeras u 20 sati, u novoj epizodi specijalog izdanja game showa „Tog se nitko nije sjetio!”!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.