Zločinački umovi 4.

Zločinački umovi – četvrta sezona

Zločinački umovi je serija o elitnom timu profilera FBI-a, koji analiziraju najporemećenije zločinačke umove u zemlji, predviđajući njihov sljedeći potez prije nego što opet napadnu.

Zločinački umovi 4.
Zločinački umovi – 4. sezona od 4. travnja u 22:15 sati na HTV2

Najiskusniji agent Jedinice za biheviorističke analize David Rossi, koji je bio član JBA još kad je osnovana, vraća se da bi pomogao timu u rješavanju novih slučajeva. Tim vodi specijalni agent Aaron Hotchner, jaki profiler, koji zna zadobiti povjerenje ljudi i izvući njihove tajne. Ostali članovi Jedinice su: Emily Prentiss, kći utjecajnih diplomata, koji su surađivali s Hotchnerom; specijalni agent Derek Morgan, stručnjak za opsesivne zločine; specijalni agent dr. Spencer Reid, klasični neshvaćeni genij, čiji je kvocijent socijalne inteligencije tolik nizak koliko mu je onaj intelektualne inteligencije visok. Tu su i Jennifer „J. J.“ Jareau, samouvjerena mlada agentica koja je u timu osoba za veze s javnošću i Penelope Garcia, računalna čarobnica koja pomaže u istraživanju zločina. Svaki član pridonosi svojim područjem stručnosti, dok preciziraju motivaciju grabežljivaca i identificiraju njihove emocionalne okidače, čime ih pokušavaju zaustaviti.

Prva epizoda – “Pustošenje”: Kad eksplodira SUV u kojem su članovi JBA, ostatak tima bori se kako bi spasio svoje kolege i uhvatio teroriste odgovorne za podmetanje bombe.
U epizodi gostuje Michael Steger (Beverly Hills 90210).

Uloge: Joe Mantegna (David Rossi), Thomas Gibson (Aron Hotchner), Paget Brewster (Emily Prentiss), Shemar Moore (Derek Morgan), Matthew Gray Gubler (dr. Spencer Reid), A. J. Cook (Jennifer “J. J.” Jareau), Kirsten Vangsness (Penelope Garcia)
Izvršni producenti: Mark Gordon, Ed Bernero, Deborah Spera
Scenarist: Simon Mirren
Redatelj: Edward Allen Bernero

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.