Lara i Jaša

Veliki povratak Larinog izbora

Najgledaniji televizijski program 2011. vraća se s novim nastavcima na Novu TV!

Lara i Jaša
Larin izbor - nastavak telenovele od 23. siječnja u 21:00 sat na Novoj TV

‘Larin izbor’, koji je iz večeri u večer prosječno gledalo više od milijun Hrvata, od ponedjeljka 23. siječnja svi obožavatelji mogu nastaviti pratiti u starom terminu. Serija je publiku prikovala radnjom koja prati Laru i Jašu i njihovu bezvremensku ljubav koju vrijedi čekati. Uz trenutno najtraženijeg hrvatskog glumca Ivana Hercega, ‘Larin izbor’ je mladu glumicu Doris Pinčić vinuo u zvijezde, oboje su u anketama proglašeni najatraktivnijim licima, a ljubav njihovih likova najljepšom pričom godine. Facebook grupa broji više od 39.200 članova, naslovna pjesma zagospodarila je radio valovima, dok gledatelji javljaju da se sve češće koristi i u prigodama kao što su vjenčanja i posljednji ispraćaji.

Prije blagdanske pauze gledali smo napete zaplete, tučnjavu dvojice ljutih rivala Nikše i Jaše, bolest Larinog oca Vuksana, Alenovu čežnju za Karmen, Nikolino saznanje da joj je Cvitka baka te Marovo da je Jaša živ. Novi nastavci pokazat će za koju će se između dviju ljubavi Lara odlučiti, kako će Dinko nastaviti svoj okrutni plan osvete obitelji, sazrijevanje razmažene Nikol i spašavanje poslovnog carstva Zlatar plovidbe. Šire ćemo upoznati i neke važne likove poput Dinkove supruge Lidije (Marija Tadić) koja se oporavlja nakon prometne nesreće i Nikoline ljubavi Mate (Dino Rogić).

U nastavku donosimo najavu epizode 23. siječnja:
Mija konfrontira Vuksana, optužuje ga da je pokušava iznevjeriti i drugi put. Vuksan nema snage priznati Miji pravu istinu i govori joj da je više ne voli. Mija odlazi shrvana vjerujući da je to što je Vuksan rekao istina. Dolazi Jaša i otkriva Miji stvarne razloge Vuksanove odluke. Mija saznaje da je Vuksan smrtno bolestan. Vraća se na jahtu i govori Vuksanu da je spremna ostati uz njega do kraja te neće dopustiti da ju otjera od sebe. Vjera traži Alena da se napokon odluči između nje i Karmen. Blanka moli Dinka da joj prizna koga to namjerava ubiti. On se brani da ne zna o čemu govori i napada ju da je luda. Blanka je uvjerena da je njen sin potpuno van kontrole i očajna je. Nela je odlučila razotkriti Leilinu laž i poziva je na razgovor pod lukavom izlikom da se želi družiti s njom. Leila na trenutak povjeruje da Nela stvarno ima prijateljske namjere, ali Nela je otvoreno optuži da laže. Prijeti Leili da će svima otkriti njezinu podvalu. Očajna Leila vraća se na brod, dok Nela odlazi kod Tončija s namjerom razotkrivanja Leile.

7 misli o “Veliki povratak Larinog izbora”

  1. Baš je glupo, što su je ukinuli preko praznika. Serija je VRH. Da je malo bolje prokužite možda bi i shvatili koliko istine ima u toj seriji. Prvo su rekli vratiti je 16.1 a sad je tek danas vraćaju. Ali, bolje da je sad vrate nego kasnije. Scenaarij je preedobar. Ja također volim pisati scenarije i ova serija mi je dala inspiraciju. :)
    Samo bi volila da se više Jakov i Lara pomire.

  2. Iskreno-serija je odlićna .Meni se jako svidjela samo tako nastavite,daleko će te dogurat.Ali molim vas nešto,da pred kraj serije veliki obraćun Jakova i Dinka BUDE.neka Dinko otme Laru,A Jakov neka je poćne tražiti po cijelom Splitu.Neka bude sve napetije.Također i ja snimam razne serije neke sam i prodo u druge zemlje.Nazivi su npr.Vijećna ljubav,lju sam volio,smrt,osveta,vrijeme je stalo i sad snimam to će ići u ljemaćku a zove se

  3. Larin izbor je serija koju smo sa nestrpljenjem očekivali. Gledala sam ju iz dana u dan i sve sam se više čudila. Pa tu se danima nije ništa događalo, a onda se preskoči cijela godina. Događaji se prepričavaju, nema akcije, ništa se ne dešava. Lara i Jaša se gledaju i gledaju, šuti ona šuti on, a mi neka mislimo i čekamo.
    Fala Bogu da ste ju makar skinuli preko ovih praznika.
    Ah, zaboravila sam napisati da sam seriju gledala uglavnom radi lijepih pjesama.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.