Galileo zapaljeni studio

Nino Štambuk zapalio studio Galilea i priveo osumnjičenike!

Nove epizode „Galilea“ donose i nove izazove pred Ninu Štambuka koji je ususret temi o spektakularnim i bombastičnim pokusima napravio eksperiment u studiju „Galilea“ – zapalivši zelenu vatricu.

Galileo zapaljeni studio
Zelenu vatru u studiju Galilea pogledajte 28. siječnja u 19:05 na RTL TV

Subotnju epizodu „Galilea“ otvaramo pričom o jednom od najluksuznijih hotela na svijetu. Dubai, prijestolnica Ujedinjenih Arapskih Emirata, slovi kao najbrže rastući i najbogatiji grad na svijetu. Saznajte kako izgleda predvorje Grand Hayat hotela, koje je koštalo više od prosječne hrvatske kuće i kako je to kad 24 sata na dan osoblje ugađa svakoj vašoj želji. Kod nekih je ljudi strah od bakterija posebno izražen, a gripa dokazuje kako se virusi i bakterije mogu brzo prenijeti. Prilog o bakterijama otkriva koliko su zapravo klice opasne. Zamislite kako bi bilo imati pingvine za prve susjede ili, pak, živjeti u naselju duboko pod zemljom. Drugi dio priloga o najčudnijim svjetskim selima donosi još nekolicinu priča o nešto neobičnijim mjestima za život.

Mnogi od nas s ljetovanja kao uspomenu ponesu školjke čiji ih šum i kod kuće podsjeća na zvuk mora. Nekakav šum se stvarno čuje, no, što je to doista? Druga tema nedjeljnog izdanja su – svjedoci. Njihove izjave mogu biti presudne, oni mogu reći kako je došlo do nesreće ili kako je izgledao počinitelj. No je li ono što izjave uvijek točno? Poredani osumnjičenici u studiju „Galilea“ uvertira su za prilog o osumnjičenicima koji će odgovoriti na mnoga pitanja. Zamijenivši kemijski laboratorij šljunčarom i velikim zrakoplovnim poligonom, ekipa “Galilea” pokazat će kako se rade bombastični i spektakularni pokusi. Tako je i Nino Štambuk napravio eksperiment u studiju „Galilea“ i zapalio zelenu vatricu. Na zapadnoj obali Australije nalazi se država, točnije, Kneževina Hutt River. Osnivač i vrhovni poglavar je 84-godišnji Leonard Casley ili, kako ga posljednjih 39 godina svi znaju – princ Leonard. Nakon što mu je pšenična kvota ugrozila egzistenciju, farmer se svim legalnim i dozvoljenim trikovima bori za priznanje svoje mini zemlje.

„Galileo“ donosi nove neobične priče i otkriva velike svjetske mitove. Pogledajte nove epizode Galilea na RTL Televiziji u subotu i nedjelju u 19:05 sati.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.