Igra prijestolja – treća sezona

Pet kraljeva bori se za jedno svemoćno prijestolje u novoj sezoni epske priče o dvoličnosti i izdaji, plemenitosti i časti, osvajanju i pobjedi. Od 1. travnja u 20:05 sati na HBO-u.

Igra prijestolja

HBO donosi dugoočekivanu premijeru nove sezone „Igre prijestolja“, jednu od svojih prepoznatljivih serija i najvećih hitova. U trećoj sezoni glavne su teme obitelj i vjernost, a mnoge teme iz prethodnih dviju sezona doživjet će nasilan zaključak kada nekoliko glavnih likova dočeka okrutnu sudbinu.

Iako glavni fokus ostaje na Kraljevu Grudobranu, gdje Lannisteri jedva uspijevaju zadržati moć nakon divljeg pomorskog napada Stannisa Baratheona (brata pokojnoga kralja), komešanja na Sjeveru prijete izbaciti iz ravnoteže moć u Westerosu. Robb Stark, kralj Sjevera, suočit će se s velikom opasnošću dok nastoji iskoristiti pobjede nad Lannisterima u drugoj sezoni, dok dalje na sjeveru Mance Rayder (novi lik, glumi ga Ciarán Hinds) i njegova golema vojska divljaka nastavljaju neumoljiv marš na jug preko Zida.

S druge strane Uskog mora, Daenerys Targaryen ujedinila se sa svoja tri smrtonosna zmaja koja jako brzo sazrijevaju te pokušava podići vojsku robova koja će s njom odjedriti iz Essosa i pomoći joj da osvoji Željezno prijestolje.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.