Snažne žene na RTL Televiziji

“Snažne žene” (Kucuk Kadinlar) priča je o pet djevojaka koje se, silom prilika, u vrlo ranom razdoblju svojih života bore protiv moralnih, društvenih i gospodarskih problema odraslog svijeta.

Snažne žene

Iako žive s roditeljima u maloj kući, pet sestara i glavnih junakinja ove turske serije potpuno su različitih karaktera. Najstarija, odvažna 20-godišnja Elif (Ekin Turkmen), studira pravo, tri godine mlađa i vrlo buntovna Armagan (Hande Soral) pohađa srednju školu, neobazriva 15-godišnja Yeliz (Fulya Zenginer) je maštovita velika sanjarica, dok je 12-godišnja Blige (Elit Iscan) odgovorna i radišna djevojka, a najmlađa, 6-godišnja Cansu (Selin Ilgar), obožava glazbu i vrlo je osjećajna. Njihove bezbrižne i sretne dane uništit će nesretni događaj koji će im zauvijek promijeniti živote. Nakon iznenadne i šokantne smrti obaju roditelja u prometnoj nesreći, pet sestara bit će primorane susresti se sa svakodnevnim poteškoćama i prolaziti kroz najteže nevolje i izazove zbog kojih će morati napustiti djetinjstvo i naglo postati odrasle i odgovorne osobe. Susjedi će im pružiti prvu pomoć pri snalaženju u novoj situaciji, no s vremenom će se, zbog svojih različitih karaktera i osobnosti, sestre početi ljutiti jedna na drugu, svađati, pa čak i razdvajati, a sve kako bi same shvatile da su si najveća potpora!

Serija “Snažne žene”, inspirirana proslavljenom novelom “Male žene” američke spisateljice Louise May Alcott, doživjela je premijeru na turskoj televiziji Kanal D u ljeto 2008. i vrlo je brzo postala jedan od najgledanijih televizijskih projekata. Producent Bu Durmaz prihvatio je ponudu o nastavku snimanja serije pa su “Snažne žene” usred druge sezone postale zaštitno lice konkurentske televizijske kuće Star TV, gdje su 2011. i završile s emitiranjem nakon 240 epizoda unutar tri sezone. Posljednja epizoda serije bila je najgledanija emisija na svim turskim televizijama, ali i najviše komentirana tema dana na društvenim mrežama.

Ne propustite novu tursku seriju “Snažne žene” u sklopu vašeg novog poslijepodneva na RTL Televiziji!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.