Punom parom snimaju se nove epizode “Tajni”

Nakon blagdanskih praznika, simanje popularne dramske serije ‘Tajne’ ponovno je u punom jeku. Tako je studio Jadran filma od ovog tjedna ponovno živnuo, a glumci su se nasmijanih lica vratili pred kamere.

Filip i Leona

I dok su neki, poput Filipa Juričića pohrlili izvan Hrvatske kako bi uživali u snježnim radostima sa svojom djecom, drugi su pak, ostali u Hrvatskoj i odmorili se na drugačije načine. Tako je Stjepan Perić zbog obiteljskih obveza ostao u Zagrebu, no kako kaže, Novu godinu proveo je okružen dragim ljudima u odličnoj atmosferi.

– “Zbog obiteljskih obveza ostao sam u Zagrebu. Novu godinu sam, također, proveo u Zagrebu, u jednom kafiću gdje često odlazim s prijateljima. Tako sam se odlično proveo, u ugodnom društvu. Iako se nisam skroz odmorio, dovoljno sam svjež da bi nastavio u nove radne pobjede” — sa smješkom je ispričao Stjepan koji u “Tajnama” tumači Filipa Petrića.

I njegova kolegica i partnerica u seriji Katarina Baban kaže kako su joj zimski praznici odlično došli.

– “Neko vrijeme sam provela u Zagrebu, a tjedan dana kod kuće u Osijeku. Dakle, odmor mi je bio na relaciji Zagreb-Osijek. Bilo mi je super i vidjela sam se s ljudima koje nisam vidjela mjesecima. A iako smo se prijateljica i ja dogovarale otići negdje izvan Hrvatske proslaviti Novu godinu, na kraju smo ostale u Zagrebu i isto se lijepo provele. Što se tiče povratka na set, drago mi je što sam se vratila napunjenih baterija, jedino što mi je malo problem naviknuti se na ponovno rano ustajanje, ali to je sve u službi posla, pa se ne bunim” — otkrila je simpatična Katarina, koja u seriji tumači Valentinu.

A kakve sve tajne stanovnici Vilin dola još moraju otkriti, gledatelji mogu saznati od ponedjeljka do četvrtka od 20.00 sati na RTL Televiziji.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.