Vrtna patrola ovog proljeća na RTL Televiziji

Proljeće je zasigurno najbolje razdoblje u godini za uređenje vrta, okućnice ili balkona. RTL TV sastavila je tim stručnjaka te vam unutar Exluziv Tabloida nudi show uzbuđenja, iznenađenja, edukacije i interakcije!

Ida Balent

Novinarka Exkluziv Tabloida Ida Balent obula je gumene čizmice, navukla vrtlarske rukavice te umjesto mikrofona, u ruke uzela vrtlarske škare, zasukala rukave i krenula u patrolu po vrtovima kako bi im, u suradnji sa stručnim timom koji je okupila, udahnula novo proljetno ruho. “Vrtna patrola” emisija je o preuređenju vrtova, okućnica i balkona u kojoj sudjeluju kandidati koji u show ulaze odabirom stručnog tima. Riječ je o pet desetominutnih emisija u sklopu Exluziv Tabloida, a u svakoj nas jedan od odabranih kandidata vodi u svoj dom, odnosno vrt. Kandidati uz pomoć stručne osobe, voditeljice i radnika sudjeluju u showu i uređenju. Vrtna patrola dolazi u izvidnicu te procjenjuje stanje vrta, nakon čega kreativnost stupa na scenu te se osmišljava novi izgled. Radi se makeover vrta tijekom kojeg, ne samo da ćete vidjeti preobrazbu, već ćete mnogo toga i naučiti o biljkama, sadnji i načinu održavanja.

“Vrtna patrola” izazavala je veliki interes javnosti. U samo dva tjedna koliko su trajale prijave prijavilo se više od 500 kandidata koji su željeli pereobrazbu svog vrta, balkona ili okućnice. Kriteriji za odabir bili su veoma zahtjevni, a stručni tim odlučio se za pet kandidata čije će te preobrazbe vanjskog životnog prostora imati priliku vidjeti u narednih pet tjedana.

Puno je toga što možete napraviti u svom vrtu kako biste u njemu još više uživali i divili mu se. Nekima je dovoljno zasaditi biljke u ovo doba godine kad sve buja i raste, ali kreativci će zasigurno htjeti još više.

Pogledajte u emisiji “Vrtna patrola” odlične ideje koje će vas oduševiti i navesti vas da se prepustite eksperimentiranju od 4. travnja u 17:35 sati.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.