Članovi žirija TLZP kao glazbene ikone

Show u kojem će osoba iz javnog života pokazati svoje pjevačko, plesačko i imitatorsko umijeće te koji će nas uvesti u glazbeni vremeplov u kojem ćemo se dotaknuti najsvjetlijih glazbenih trenutaka otvorit će članovi žirija Goran Navojec, Sandra Bagarić i Tomo in der Mühlen.

TLZP žiri

Žiri će se u prvoj epizodi showa transformirati u glazbene ikone i tako nas uvesti u show u kojem ćemo gledati nevjerojatne transformacije osmero natjecatelja showa: Marija Petrekovića, Vande Winter, Renate Končić Mineje, Ronalda Brausa, Andreje Andrassy, Jasne Palić Picukarić, Giuliana i Baby Dooksa.

„Bit ću okrutan, došao sam izliječiti svoje komplekse, osobito prema kolegama iz dramske sekcije, bit ću neumolijv. Milosti ne tražim, niti bih im dao.“ – izjavio je član žirija Goran Navojec.

Što će njemu, kao i ostalim članovima žirija biti presudno pri ocjenjivanju – glumačke, imitatorske sposobnosti, koreografija ili pjevački talent, te tko će od natjecatelja najbolje objediniti sve navedeno i zaraditi maksimalni broj bodova u prvoj emisiji, saznat ćemo uskoro u zabavnom showu “Tvoje lice zvuči poznato” na Novoj TV.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.