TV premijera: Cristiano Ronaldo na testu

U ovom izuzetnom dokumentarnom filmu gledatelji mogu vidjeti kako će se ponajbolji nogometaš današnjice Cristiano Ronaldo testirati do svojih krajnjih granica! Ne propustite pogledati 23. listopada prijepodne na Novoj TV

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo: Tested to the limit - nedjelja, 23. listopada u 11:15 sati

Cristiano Ronaldo pristao je na snimanje ovog jedinstvenog testa koji ga podvrgava na znanstveno ispitivanje njegovih sportaških sposobnosti. Svjetsku premijeru film je imao prošlog mjeseca, a hrvatski gledatelji će ga imati prilike prvi put pogledati upravo na Novoj TV. Ronaldu se u njegovom izazovu pridružio i priznati poljski golman Jerzy Dudek.
Na premijeri dokumentarnog filma Cristiano je izjavio: “Naviknut sam na publiku dok sam na terenu, no ovo je prvi put da ljudi mogu vidjeti što se događa iza zatvorenih vrata profesionalnog sportaša”.
Film je snimio poznati brand motornih ulja ‘Castrol Edge’, a u njemu se htjelo prikazati koliko je potrebno spreme i snage da bi se igralo na najvišoj razini. Upravo iz tog razloga ponajbolji svjetski nogometaš pravi je izbor za testiranje vještine, snage i okretnosti profesionalca. U visoko specijaliziranom laboratoriju vodeći sportski znanstvenici upotrijebili su najnoviju tehnologiju kako bi Cristiana podvrgnuli seriji izazova. Provjerili su sljedeće parametre: jačinu njegovog slobodnog udarca protiv staklenog zida te brzinu u okršaju sa sprinterom. Također, Cristiano se podvrgnuo i zahtjevnom testu ‘Snipers Alley’.

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo: Nadam se da će ovaj film zadovoljiti moje fanove!

Ovaj dokumentarni film obiluje I intervjuima sa svjetskim nogometnim znalcima poput Fabia Capella i Arsenea Wengera. Podvrgnut mnogim zahtjevnim testovima Cristiano će pokazati može li izdržati pritisak ili će puknuti pod njim. “Ovaj film iskušava moje zadnje granice kao profesionalca te se nadam da će zadovoljiti moje fanove”, izjavio je Cristiano Ronaldo.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.