Stižu novi premijerni filmski kanali

CineStar Premiere i CineStar Premiere 2 će od 4. studenoga biti dostupni korisnicima vodećih IPTV/CABLE/DTH platformi u Hrvatskoj u proširenim programskim paketima!

Igre gladi

CineStar Premiere filmski kanali priključuju se vrlo uspješnim i iznimno gledanim televizijskim kanalima CineStar TV i CineStar Action&Thriller koji su na regionalnim tržištima prisutni još od 2009. godine. CineStar TV se kontinuirano nalazi među najgledanijim kablovskim kanalima, te je prema publiciranom istraživanju drugi kablovski kanal po gledanosti u Hrvatskoj prema prosječnom tjednom dosegu.

Na CineStar Premiere kanalima godišnje će se prikazivati više od 200 filmskih naslova, od toga 100 premijernih, te 100 odabranih vrhunskih i najpopularnijih filmskih hitova. Svi premijerni naslovi koji su imali svjetsku kino realizaciju na CineStar Premiere kanalima se prikazuju s odmakom od svega 12-16 mjeseci od početka prikazivanja u kinima, što ih čini posebno atraktivnima i različitima od ostalih filmskih kanala.

CineStar Premiere televizijski kanali prikazivati će blockbustere, recentne kino hit filmove, nezaboravne kultne filmove, festivalski nagrađivane filmove, filmove s vrhunskim glumačkim zvijezdama koji nisu bili u kino distribuciji, ekskluzivne reportaže sa snimanja filmova hollywoodskih studija, odlične serije i odabrane filmove dokumentarnog žanra.

Pokretač CineStar Premiere kanala je Blitz film i video distribucija, suvlasnik lanca kino multipleksa CineStar i najveći regionalni ponuđač filmskog sadržaja koji je na tržištu prisutan više od 20 godina. Blitz će pokretanjem Premiere filmskih kanala dodatno ojačati snagu brendova Blitz i CineStar, te zaokružiti ponudu vrhunskog filmskog sadržaja skrojenog po mjeri ljubitelja filmova.

Pripremite se za televiziju budućnosti i premijerne filmove u vlastitom dnevnom boravku jer CineStar Premiere kanali dolaze 4. studenoga!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.