Pervanov dnevnik: kontaminacija TV prostora

‘Pervanov dnevnik’, koji je ovog ljeta oduševio gledatelje RTL-a 2, od nedjelje, 1. prosinca u večernjem terminu od 22 sata, ponovo se vraća na male ekrane u novim epizodama druge sezone!

Pervanov dnevnik

Za izgradnju vlastitog stava svaki građanin nužno treba pravodobnu, ako je potrebito, čak i istinitu informaciju. RTL Televizija angažirala je svjetski ugledne novinarske tehničare, ing. Želimira Kučinu (Željko Pervan) i ing. Živojina Mirića (Mladen Horvat) da svojim briljantnim perom oslikaju hrvatsku regionalnu i globalnu stvarnost.

Legendarni ‘Pervanov dnevnik’ evoluirao je od radijske uspješnice te će svojom prisutnošću kontaminirati i televizijski prostor. Zahvaljujući mreži jataka i doušnika, inženjeri se uspijevaju infiltrirati u sve institucije države i na taj način pružiti narodu pravu sliku stanja u državi, a i šire. Uz Željka Pervana i Mladena Horvata u emisijama će se pojavljivati i dopisnici: Milan Pavlović iz Sarajeva te Edi Štraus iz Slovenije, kao i, kako Pervan kaže, “razni izvođači, ali i vremenska prognoza”.

‘Pervanov dnevnik’ je zabavno-informativna emisija posvećena onima koji će je pratiti putem malih ekrana, a Pervan je objasnio kako obećava grubu sliku stvarnosti: “Garantiramo sliku stvarnosti ma kako gruba bila, dežurnog psihijatra, svakog tjedna novu aferu, građane koji zvižde, građansku poštu, vremensku prognozu, sinkronizacije…”.

U sveopćem informativnom metežu gdje tisuće vijesti pokušavaju zauzeti mjesto u umovima gledatelja i zamijeniti stavove naroda sa svojima, pojava ‘Pervanova dnevnika’ blagotvorno će utjecati na vaše zdravlje i sveopći boljitak vas i šire društvene zajednice u cjelini.

Udobno se smjestite i prepustite, svake nedjelje od 1. prosinca u večernjem terminu na RTL-u 2, Pervanu i njegovoj ekipi da vam pokaže “pravo stanje Hrvatske i okolnih država”!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.