“3, 2, 1 – peci!” traži nove slastičarske nade

Spremni za drugu sezonu kulinarsko-natjecateljskog showa „Tri, dva, jedan – peci“? Slasne stvari nestaju u trenu, a RTL traži one koji ih znaju napraviti!

321 peci

Nakon vrlo uspješne prve sezone u kojoj je dvanaest izvrsnih, entuzijastičnih samoukih slastičara prošlo kroz brojne kulinarske izazove kojima su se testirali njihova vještina i kreativnost u pečenju slastica, te osvojenih 50.000 kuna, RTL priprema novu sezonu i poziva sve one vještih ruku u spravljanju torti, kolača, pita, kruhova i drugih klasika hrvatske tradicije da se – prijave!

Ako vam je spravljanje najukusnijih slastica strast i hobi, i s lakoćom se možete nositi s brojnim kulinarskim izazovima kojima će stručni žiri, predvođen hrvatskim majstorima slastičarstva, testirati vaša vještina i kreativnost u pečenju slastica, idealan ste kandidat za novu sezonu „Tri, dva, jedan – peci“. Ne preostaje vam ništa drugo nego posjetiti internet stranicu TriDvaJedanPeci i popuniti upitnik.

Ove jeseni RTL Televizija nastavlja potragu za novim najboljim hrvatskim amaterskim slastičarom koji će osvojiti i novčanu nagradu u novoj sezoni showa „Tri, dva, jedan – peci“!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.