Zvijezde serije KPDP ugostile obožavateljicu

15.01.2015

TV najave


Šestogodišnja djevojčica Lea Manjkas iz Bjelovara jedna je od najvećih obožavateljica serije “Kud puklo da puklo”. Nakon što odgleda svaku epizodu, Lea je odglumi pred ukućanima bez obzira na uloge, a to je dalo povoda njezinoj majci Martini Cvitković da piše IN magazinu.

KPDP na setu

Leina velika želja bila je upoznati Katarinu i vidjeti gdje to Damir radi, pa se ekipa predvođena Daliborom Petkom bacila u akciju. Zajedno s omiljenim glumcima iz serije, Mirnom Medaković i Momčilom Otaševićem u svojoj rubrici IN magazina “Petkom s Petkom”, priredio je iznenađenje maloj obožavateljici. “Bilo mi je prekrasno. Uljepšalo mi je dan, a to kako pamti tekstove podsjetilo me na neke scene, koje sam već pomalo i zaboravila”, rekla je Mirna. Sličnog je dojma bio i Momčilo. “Ako ćemo o ocjenama, Lea glumi za čistu peticu”, izjavio je Momčilo, koji je potpuno osvojio malu obožavateljicu.

“Htjela bih da mi Damir bude dečko. Kad sam ga gledala stalno sam ga ljubila na televiziji”, poručila je Lea, što je dobro nasmijalo cijelu ekipu. Mala Bjelovarčanka jedva je čekala vratiti se u dječji vrtić Ciciban ispričati svojim prijateljima kako je bilo na setu serije “Kud puklo da puklo”, a scenaristima je poručila kako želi da se Damir i Katarina na kraju ožene.

Kako je prošlo iznenađenje pogledajte ovog petka u IN magazinu u 17:25 sati, a u novim epizodama serije uživajte već od ponedjeljka na Novoj TV.

Oglasi
, ,

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s